Rundrejser på Mallorca

Oplev Mallorca på en rundrejse med Hideaways og bo på håndplukkede hoteller

Mallorca har et utal af forskellige seværdigheder og attraktioner, og med en rundrejse på den smukke middelhavsø, har du mulighed for at komme rundt på øen og se mange af de vigtigste. Og ikke kun selve attraktionerne er en ople-velse på rundrejser på Mallorca. Øens ualmindeligt skønne natur gør, at også selve rundrejsen fra sted til sted bliver en fornøjelse. Det er bare med at holde øjnene åbne og nyde turen.

Mallorca egner sig godt til rundrejser, fordi øens begrænsede udstrækning gør, at seværdighederne ligger ret tæt. Turen rundt på Mallorca bliver derfor aldrig lang og aldrig kedelig. På Mallorca går det meste af tiden med at opleve og slappe af - ikke på transport fra sted til sted. På den måde opnår man på Mallorca at opleve rigtigt meget på en rundrejse, selvom den måske kun varer en uge. Det er kvalitetstid på ferien!

Se alle rejser til Mallorca

Book rundrejse online eller få et tilbud på din rejse

Vi har sammensat flere forslag til rundrejser på Mallorca, men du er altid velkommen til at kontakte os for at sammensætte en rundrejser der passer til dine behov og ønsker. Du kan vælge at skifte hotel dagligt eller have to eller tre hoteller som base til at udforske øen. Mulighederne er mange og du kan rejse i nøjagtig det antal dage du ønsker. TIl Mallorca er der daglig direkte fly.

>> Læs mere om rundrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér