Rejser til Santa Ponsa

Denne populære badeby på Mallorcas vestkyst, der engang var en gammel fiskerlandsby, har alt, hvad du har brug for til din badeferie, uanset om du rejser som familie, par eller med dine venner.

Med sine smukke sandstrande, sine brostensbelagte gader, sine hvidkalkede huse og sine mange gode restauranter udgør den en perfekt base for at udforske andre populære attraktioner på Mallorca, såsom Marineland og Western Park.

Derudover er der golfbaner i verdensklasse i området og en række ride-faciliteter, der giver ideelle betingelser for en aktiv ferie.

Oplev Mallorca med Hideaways, vi er specialister i rejser til Santa Ponsa og andre rejsemål på øen hvor du bor på håndplukkede hoteller i din ferie. Foruden hoteller tilbyder vi også et udvalg, ferielejligheder, villaer og ferieboliger på Mallorca

Strande

Stranden i Santa Ponsa er blevet tildelt Europas prestigefyldte blå flag og regnes for en af de bedste strande på Mallorca. Du kan finde masser af vandsports-aktiviteter ved stranden, herunder vandski, bådture og dykning.

Hvordan kommer du rundt?

Med bus: Der er en regelmæssig busforbindelse, der forbinder forskellige dele af byen hvert 30. minut (eller deromkring). Du kan også tage bussen til nærliggende byer og feriesteder, såsom øens hovedstad, Palma de Mallorca, som ligger kun 20 minutter væk.

Med taxa: Der er altid taxaer i byens centrum. Det er en god ide at aftale pris først. Du kan også bestille taxa på forhånd til lufthavnstransport.

På cykel: Santa Ponsa er ikke stor, så det er nemt og sjovt at køre rundt i byen på to hjul. Der er en række butikker, hvor du kan leje en cykel for en dag eller to.

Mad og drikke

Mallorcas køkken er hovedsageligt baseret på fisk, skaldyr, svinekød og grøntsager. Mange af fiskeretterne er lavet af friskfagne fisk og skaldyr, som havet omkring øen er rigt på.

Arròs brut er en lokal favorit, der kombinerer ris med grøntsager og kød; tænk på det som en slags paella. Frit mallorqui, der er lavet af kød og grøntsager, er en anden lækker, lokal specialitet.

Du vil finde masser af gode restauranter i Santa Ponsa. Menuerne indeholder en lang række lokale retter med svinekød, oksekød eller fisk og skaldyr. Der er dog også internationale retter på menukortet på de fleste restauranter.

Begivenheder

Forårs-festival: Hvis du holder din ferie i Santa Ponsa i april, bør du besøge den nærliggende maleriske by Andratx og udforske den årlige forårsfestival. Det er en populær landbrugsfestival med kunsthåndværk, boder, konkurrencer, levende musik, god mad og masser af aktiviteter for børnene.

Fyrværkeri-festival: Palma er vært for en årlig fyrværkeri-festival, Nit de Foc. Palma ligger kun 20 minutter fra Santa Ponsa - og festivalen er fuld af spændende fyrværkeri, bål og gadefester i hele byen.

 

Læs mere om Santa Ponsa

Rejsemål i Mallorca

Find rejsen til Mallorca her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér