Vandreferie på Mallorca

Nyd den smukke natur på en vandrefeie med Hideaways, vi er specialister i rejser til Mallorca hvor du bor på håndplukkede hoteller og i ferieboliger

Mallorca er et sandt paradis for alle, der elsker at vandre i smuk natur og et bølgende, kuperet terræn. Her er muligheder for at vandre i bjerge, langs kysten, gennem gamle landsbyer og i udfordrende kløfter med kampesten og for-hindringer undervejs. Også klimaet indbyder til at nyde den smukke natur, vejret på Mallorca gør, at du kan rejse på aktiv ferie året rundt.

Ja, der er noget for enhver vandrer på Mallorca. Fra de helt nemme begynderruter til de meget svære, hvor vi anbefaler, I tager en guide med på turen. Spænd vandrestøvlerne - det er måske den bedste måde at opleve Mallorca helt tæt på det meste af året. Vandreferien på Mallorca er familievenlig - en dejlig måde at bruge tid sammen på.

Rundt på Mallorca er der flere markerede ruter. Det er de officielle ruter, som myndighederne gennem de senere år har udstyret med skiltning, så det er lettere at finde vej. De fleste ruter har flere naturlige stop undervejs, det kunne være en skovsø eller en bakke med en fantastisk udsigt, hvor det er oplagt at nyde den medbragte madpakke.

Hos Hideaways elsker vi selv at vandre når vi holder ferie og vi har samlet en række af de bedste hoteller i rejsetemaet vandreferie.

Se alle rejser til Mallorca med Hideaways

>> Læs mere om vandreferie

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér