Weekendrejser til Mallorca

Har du brug for at komme lidt væk på en forlænget weekend og få koblet af fra en stressende hverdag? Mallorca er en oplagt rejsedestination for en forlænget weekend, da den spanske ø kun ligger ganske få timer væk i fly, og du derfor slipper for at skulle bruge en hel dag på at komme frem og tilbage til din feriedestination. Desuden har Mallorca noget for enhver smag, da du får både storby- og badeferie samlet på ét og samme sted. Nyd de hvide sandstrande, der strækker sig over flere kilometer, spis god mad fra de lokale køkkener, og slut dagen af med en svingom på en af de mange natklubber. 

Mallorca er altså oplagt for en weekendrejse, og øen er desuden et sted, som man både kan besøge med sin kæreste, sin veninde eller med hele familien. Forbered jer på en ferie med masser af oplevelser, uanset om I blot ønsker at slappe af med en god bog på stranden, eller I ønsker at bruge dagene på at vandre eller cykle i bjergene. Stort set alt er nemlig muligt i Middelhavets paradis – Mallorca. 

Få masser af oplevelser på Mallorca

Mallorca er meget mere end blot kilometerlange strande, og det er uden tvivl en oplagt destination for de aktive rejsende. Oplev eksempelvis den betagende bjergkæde Tramuntana, der hvert eneste år besøges af cyklende og vandrelystne fra hele verden. Herudover kan det anbefales, at man lejer en bil på Mallorca, så man nemmere kan udforske de mere skjulte afkroge af øen. Kør op i bjergene, og stop ved de mindre bjergbyer, hvor en betagende udsigt vil møde jer, når I kigger ud over dalene. Særligt udsigten er noget, Mallorca kan byde på, og stort set uanset hvor man befinder sig på øen, vil man kunne se havet i baggrunden.

Har du brug for endnu mere fart, kan du også vælge at besøge øens største by Palma, der er en sprudlende by med masser af puls. Her kan du eksempelvis besøge de mange butikker og varehuse og få stillet din shoppinglyst, eller du kan kigge på de enorme skibe, der ligger langs strandpromenaden. I Palma er der desuden alle muligheder for at nyde en lækker spansk sangria eller forskellige kulinariske spanske retter, mens solen står højt på himlen.

Find billige priser på en weekendrejse til Mallorca

Er du både til afslapning, vandreture i bjergene og vilde byture, er en tur til Mallorca uden tvivl det helt rette valg for dig. Den korte flyvetur fra Danmark gør desuden Mallorca til en fordelagtig destination, når det kommer til weekendrejser, og det gælder, uanset om du rejser med hele familien, veninderne eller blot med kæresten. På Mallorca vil alle uden tvivl have noget at give sig til, og ved at bruge vores søgemaskine kan du hurtigt og nemt sammensætte en weekendrejse til Mallorca. Vi tilbyder lave priser på både hotel og fly med afgang fra Aalborg, Aarhus, København, Billund og Hamborg, og du bestemmer selv din afgangslufthavn alt efter, hvad der er mest praktisk for dig. Book din næste rejse allerede i dag til en god pris, og husk desuden, at du i din booking også kan leje en bil, så du får mulighed for at opleve Mallorca på egen hånd, lige fra du ankommer til den spanske ø.

>> Læs også om luksusrejser til Mallorca
>> Læs hvordan du booker en pakkerejse til Mallorca

>> Læs mere om weekendrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér