Der ligger en helt nøje udformet filosofi bag Baobab Suites: Her skal du som gæst ikke forvente en helt almindelig ferie på et helt almindeligt hotel. Her skal være plads til sjov, hygge og afslapning uden begrænsninger. Her er de yngste rejsende lige så vigtige som deres forældre, og derfor er der kræset for detaljerne i både børne- og voksenhøjde. Hele oplevelsen begynder uden for lobbyen, der er en af ’de vildeste’, som jeg til dato har set med palmer, loungemøbler og et ’tæppe’ af sand, der får dig i rigtig sommerstemning.  

Marie Kaalund Winther
Besøgt af
Marie Kaalund Winther

Apropos sommerstemning…så ankommer jeg på en dag, hvor solen har fundet sine fineste solskinsstråler frem, og dermed tager Baobab Suites sig ud fra sin pæneste side. En D-vitamin-hungrende pige fra Skandinavien som mig ville give en halv arm for at blive vist rundt for at se de udendørs faciliteter som det første – men, men, men… Her er så spændende inden for i ’skyggen’, at jeg hellere vil vente med de udendørs fristelser. Ja, hvem skulle lige have troet det?! Men det skal du såmænd blot tage som et positivt tegn, for det betyder, at der er meget at kigge på inden for husets fire vægge – og nøj, hvor er her mange detaljer at gå ombord i. Vi har at gøre med et usædvanligt og gennemført hotel, der er svær at sammenligne med nogen anden – og det har Frédéric en del af skylden for: ) Ham kommer vi tilbage til…

Hvor skal vi nu lige begynde?

Nå, ja…indenfor selvfølgelig: ) Efter at have passeret den udendørs lobby med palmer, futuristiske møbler og ’sand imellem tæerne ’-følelse, så står jeg nu i receptionen, hvor tre brede smil byder velkommen til Baobab Suites. Uden at vide præcist, hvem jeg skal mødes med, så får jeg fortalt, at jeg har en aftale med Frédéric, og han bliver kaldt over telefonen.

Jeg bruger ventetiden på at tage et kig rundt på ’de bonede gulve’ og nede langs gangen findes her alternativ kunst for alle pengene, og alt imens dukker den ene facilitet op efter den anden. Så jeg besøger både frisør og skønhedssalon, inden at jeg vender tilbage til disken i receptionen, hvor Frédéric kan øjnes på afstand. 

Frédéric tager pusten fra mig – bogstaveligt talt 

Så mødes jeg endelig med ham, Frédéric. Han er en yderst populær herre, og han behandler alle ens – og derfor ved jeg, at du også vil få den bedste oplevelse, for han er Hr. Kundeservice selv. I et raskt tempo begynder vi rundvisningen, og han aner godt, at jeg har kortere ben end ham, og med hans charmerende, franske accent beder han mig om at bære min 10 kg tunge arbejdstaske. Jeg afslår, men han insisterer – og sådan bliver det. Så adskillige kilo lettere kan jeg nyde en rundvisning, som jeg sent vil glemme.

For han ’tager mig med storm’ med sin høflighed og måde at vise sit andet hjem frem. Han er så passioneret og stolt, at jeg næsten ikke kan følge med til at skrive noter og tage billeder – det er en sand fornøjelse. Derfor advarede jeg efter besøget Frédéric om, at han ville få sit helt eget afsnit i beskrivelsen om Baobab Suites, for den har han fortjent om nogen, og glæd dig til at møde en mand, der ved, hvad den lille forskel med et smil på læben betyder: ) 

Derfor kommer jeg gerne igen på Baobab Suites

Hvor mange årsager vil du gerne have? Haha, tænker du måske, men uanset om du kommer for at nyde familielivet eller tosomheden, så er der nogle ting, som jeg er sikker på vil friste dig: ) Børnefamilierne kommer gerne i skolernes ferier (inkl. perioder, hvor sydeuropæerne selv holder ferie) og for at være mere på tomandshånd, så er mellem- og lavsæson de, som jeg vil anbefale dig – her er plads til alle året rundt, men så har du en fornemmelse af gæsterne i de forskellige perioder, selvom det blot er en tommelfingerregel.

 • Beliggenheden på et højdedrag…
 • - giver hotellet en fantastisk udsigt over såvel Atlanterhavet som kystbyerne
 • Her er ’sjov og ballede’ på den rolige måde – ingen animationsteam…
 • - men derimod charmerende faciliteter, hvor der er tænkt på detaljerne
 • Her findes to niveauer med swimmingpools (en til børn på 1,5 m dybde)
 • - hvor den ene er mere egnet til et voksent publikum
 • Swimmingpools'ene er opvarmede til ca. 25-26 grader
 • Fantastisk, indendørs kids club med alt fra maling til legestue…
 • - hvor de yngste rejsende vil føle at være havnet i paradis
 • Du bor relativ tæt på havet og kystens byer med restauranter
 • Lejlighederne er indrettet med alle tænkelige, moderne faciliteter
 • De er rummelige, og langt de fleste har desuden hel- el. delvis havudsigt
 • God WiFi-forbindelse (det er ikke en selvfølge at forbindelsen er god: )
 • Have sportsfaciliteter lige ved hånden i den udendørs Activate Sports Club (mod gebyr)
 • - her er alt fra pilates-klasser, styrketræning og cardio maskiner til personlig træning (nogle aktiviteter er inkluderet, andre mod gebyr).

Fokus på børn og barnlige sjæle

Netop børnene er meget velkomne. På BaobabSuites er der ikke noget ”adults only” eller "forbudt for børn-skilt". Tværtimod er der indrettet en stor, lys og luftig kids club med alt hvad de små poder måtte ønske sig af spændende og lærerigt legetøj. Ikke nok med det, der er også sørget for en ”legetante” til at tage sig af de lidt større børn (er de under 4 år, så må de ikke være her uden deres forældre). Et perfekt sted at tilbringe en time eller to i den luneste middagssol inden swimmingpoolen eller stranden eventuelt kalder.

Activate Sports Club

Hvis du ikke kan undvære træning på din ferie er Baobab Suites et rigtig godt valg. Her findes adskillige muligheder for at få pulsen op og holde formen - også under ferien. Acitivate Sports Club er udendørs, så du kan træne styrketræning og cardio under åben himmel. Derudover findes her adskillige hold som f. eks; Yoga, stretching, cycling, aquafit, fitball TRX mm. Du kan også vælge at brænde kalorierne fra den gode feriemad af på Beachvolley eller squash. Se løbende opdateret information på hotellets hjemmeside om de mange muligheder for bla. at købe fitness pakker i forbindelse med dit ophold, eller bestille et forløb hos en personlig træner under ferien. Mange af aktiviteterne er inkluderet i dit ophold på Baobab suites, andre er mod betaling. I sportsklubben finder du også 'Fuel RestoBar' hvor du kan tanke op med sundt mad og drikke før og efter træning, og så kan du passende tage en velfortjent lur i hængekøjerne efter vel overstået god træning. Den perfekte kombination af træning og ferie hvis du spørger mig. Activate Sports Club

Du kommer ikke til at sulte eller tørste

På Baobab Suites er der naturligvis sørget for, at du hverken kommer til at sulte eller tørste: ) Hverken morgen, middag eller aften. Jeg er temmelig sikker på, at "Pool bar & Brasserie" (i daglig tale blot kaldet BB), vil blive et tilholdssted for dig. Den ligger, som navnet indikerer, ved siden af den store swimmingpool, og herfra kan du, ud over mad og drikke, nyde den fabelagtige udsigt over stranden og havet. BB er åben hele dagen, og til middag lokker køkkenchefen, Pau Bermejo, med et spændende menukort.

I  caféen, der byder på alskens lækkerier – en sand Aladdins hule, når det handler om friskbagt brød, elegante kager og alt i diverse former for kaffe, te og frisk juice. Det er også her, du kan hente færdiglavede retter, en frisk salat, lidt god chokolade, diverse snacks og drikkevarer inklusiv dejlige vine, som kan nydes i hjemlige omgivelser i din private suite. Begrebet "fast food" får en helt ny betydning, når du først har prøvet, hvad Bite byder på. Du kan også få din morgenmad leveret lige til døren, udfyld blot bestillingssedlen du finder i din suite og aflever den i receptionen dagen før, så kan du drømme sødt om at vågne op til morgenmad på din terrasse. Ferieluksus når det er bedst : )

På gastro-baren, Xispa, kombineres gastronomi og et imponerende udvalg af alskens drikkevarer på fineste vis, og på Sucás Restaurante står den på fine dining under overopsyn af Lucas Maes, der regnes for en af Tenerifes bedste køkkenchefer. Mon ikke det udvalg af ”vadesteder” kan tilfredsstille de fleste? Det tror jeg...

Godt at vide om Baobab Suites

Baobab Suites er helt sin egen – fokus på alskens detaljer og altid med et smil på læben uanset hvem af personalet, du møder. Det elsker jeg. Selvom det er et større hideaway inden for vores kategori ”Casa Grande” med 125 lejligheder, så har det alligevel sneget sig med i ’vores familie’, da det er et hotel med karisma og personlighed – du er ikke et sekund i tvivl om, at teamet bag vil dig og din familie dig det bedste.

Selvom Baobab Suites ligger ud til en vej, så er det ikke trafikken, som du vil blive forstyrret af, og i mine noter har jeg skrevet ”man hører slet ikke trafikken”, nærmere tværtimod står der noteret, at her findes en ro, som du ikke ville have forventet. Og du har desuden nem adgang til såvel kyst- og byliv ved Costa Adeje, der anses for at være en af Tenerifes mere eksklusive områder. Men du har også Playa de las Americas og Los Cristianos inden for kort køreafstand – tag en taxa, hvis du ikke har din egen lejebil til rådighed (receptionen er behjælpelig med forhåndsbestilling-bestilling, så du ikke behøver at vente på en) eller benyt hotellets shuttleservice til stranden. 

 

Læs mere om Baobab Suites

Officiel kategori

Hideaways' kategori

10,0 Vores gæsters
bedømmelse
1091 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste kystby, Costa Adeje, ca. 3 km
 • Nærmeste by, Playa de las Americas – ca. 6 km
 • Nærmeste strand – ca. 900 m
 • Tenerifes vartegn, vulkanen Teide – ca. 45 km
 • Santa Cruz (Tenerifes hovedstad) – ca. 81 km
 • Puerto de la Cruz – ca. 70 km
 • Mesón El Monasterio – ca. 67 km
  La Laguna (historisk by og udnævnt til bevaringsværdig kulturarv) – ca. 82 km
 • La Orotava (gammel, traditionel landsby) – ca. 91 km
 • Nærmeste golfbane, Golf Costa Adeje – ca. 5 km
 • Lufthavn (Tenerife nord) – ca. 80 km
 • Lufthavn (Tenerife syd) – ca. 20 km

Værelser

Sweet Dreams el. 'Suite Dreams' – kært barn har mange navne
Indrømmet! Frédéric ser med det samme, hvor imponeret jeg går rundt i den første lejlighed, han viser mig. Og han starter vel at bemærke med at vise mig en af de mindste. Mens jeg går rundt siger jeg ikke så meget, for øjnene har travlt med at kigge på alle detaljer - også selvom det er noget af det mest minimalistiske, jeg har set, så er der så mange fine ting, at lade øjet falde på.

Her er i alt 125 suiter (el. rettere lejligheder) i forskellige kategorier og med forskellige faciliteter – ét er sikkert: ikke to er ens, hver har deres eget udtryk (faktisk findes her 90 forskellige typer, og det er vist nok rekorden hos Hideaways, at vi har et hotel, der tilbyder så mange forskellige muligheder). Fælles for dem alle er det lækre materialevalg og den stilfulde indretning. Lejlighederne har en større, privat terrasse eller udgang til fælles terrasse. Nogle med delvis havudsigt og nogle med byudsigt, enkelte med egen jacuzzi eller sågar en lille swimmingpool på terrassen (opgraderede lejligheder).

Her har du nogle eksempler på typer af suiter:
1 soveværelse (er på ca. 46 m2 og har plads til max. 2-3 personer)
2 soveværelser (er på ca. 78 m2 og har plads til max. 5 personer)
3 soveværelser (er på ca. 106 m2 og har plads til max. 7 personer)

Faciliteter i lejlighederne er som minimum

 • Køkken m. alle moderne faciliteter
 • Induktions-komfur 
 • Køleskab og fryser
 • Opvaskemaskine
 • Badeværelse m. walk-in ‘rain shower’
 • Hårtørrer og badekåbe
 • Opholdsstue m. fladskærms-TV
 • Safetyboks
 • Vaskemaskine
 • Stygeredskaber
 • Balkon el. terrasse
 • Rengøring dagligt
 • Håndklæder, sengelinned m.m. indgår

 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Baobab Suites:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Calle Roques del Salmor, 5
38679 Costa Adeje

Koordinater

Latitude: 28.0957
Longitude: -16.7405

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.

Lignende hoteller

Spanien, Tenerife
 • Nærmeste lufthavn: 25 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Tenerife
 • Nærmeste lufthavn: 24 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Tenerife, Costa Adeje
 • Nærmeste lufthavn: 20 km
 • Nærmeste strand: ca. 100 m
 • Pool