Hvis du gerne vil holde din næste ferie i Sri Lanka i rolige omgivelser og samtidig ikke vil have for langt til by og liv, så vil jeg anbefale dig at se nærmere på Tamarind Hill. Dette unikke, lille hideaway ligger i udkanten af Galle på Sri Lankas sydkyst. Her er bare 12 værelser i en herskabelig bygning, og her er god plads, bl.a. i den store have. Hotellet er oplagt til både voksne og børnefamilier. 

Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Ved ankomsten til Tamarind Hill fornemmer du Sri Lankas historie, der hvisker i vinden. Tamarind Hill ligger i en herskabelig bygning fra kolonitiden, der er renoveret med henblik på at bevare de historiske rammer og kombinere den gamle stil med moderne komfort. Hotellet ligger i et roligt område i gåafstand fra stranden, ca. 3,5 km fra Galle centrum, og det er et skønt, lille hideaway at trække dig tilbage til, hvis du enten har været inde i byen eller på stranden i løbet af dagen.

En stor og velholdt have

Tamarind Hills have er stor, grøn og velholdt. Her kan du sagtens finde plads til at slappe af i skyggen eller nyde solen. Bliver det hele lidt for varmt, kan du tage en afkølende dukkert i den lille swimmingpool, der ligger omgivet af høje træer og palmer. Her er kun ganske få solsenge ved den ene ende af poolen, men haven ligger ved siden af. Her er en meget afslappet atmosfære, og det er ikke svært at få en feriedag til at gå med bare at være her og slappe af. Personalet er imødekommende, og her får du en god og personlig service. 

Nyd roen og de historiske rammer

Opholdet på Tamarind Hill er med morgenmad, men du kan også vælge at bestille halvpension eller helpension hjemmefra. Den lille restaurant har både srilankanske og internationale retter på menukortet. I Galle centrum finder du også et stort udvalg af restauranter i forskellige prisklasser til de aftener, hvor du hellere vil spise ude. Når du vender tilbage til hotellet, kan du nyde et glas vin eller en cocktail i baren, mens du lægger planer for næste feriedag – hvis du da overhovedet har lyst til at have planer. Du kan jo også bare nyde roen og de historiske rammer. 

Derfor skal du vælge Tamarind Hill

 • Fordi du gerne vil bo på et lille hideaway
 • Her bor du i rolige omgivelser i udkanten af byen
 • Herfra kan du gå til stranden
 • Hvis du gerne vil bo med en lille, hyggelig swimmingpool
 • Her får du god og personlig service

Godt at vide om Tamarind Hill

Her er ikke egentlige børnefaciliteter, men børnefamilier er velkomne og kan også få en dejlig ferie her, hvis de ikke forventer mange faciliteter. 

Hotellet ligger i et roligt område uden meget liv, og du må derfor påregne at skulle køre efter oplevelser uden for hotellet. 

Nærmeste strand ligger ca. 500 m fra hotellet. Denne er ikke børnevenlig, og nogle dage er bølgerne så store, at badning helt frarådes. Du må derfor påregne at skulle køre efter en badestrand. 

Læs mere om Tamarind Hill

Officiel kategori

Hideaways' kategori

840 anmeldelser

Hoteltype

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Kandy (bjerg-by) – ca. 226 km 
 • Yala National Park – ca. 175 km 
 • Dambulla Cave-templet (Golden Buddha) – ca. 269 km 
 • Sigiriya Rock – ca. 286 km 
 • The-plantager i Nurweya Eliya – ca. 259 km 
 • Adam’s Peak (bjerg) – ca. 240 km 
 • Galle Fort – ca. 5 km 
 • Bandaranaike lufthavn – ca. 157 km 

Værelser

Tamarind Hill har 12 pænt indrettede værelser og suiter i forskellige kategorier. Alle værelsestyper har faciliteter som aircondition, TV, Wi-Fi, minibar, te- og kaffefaciliteter og hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Tamarind Hill:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Galle Road, Dadalla, Galle,288
Galle

Koordinater

Latitude: 6.0448
Longitude: 80.1974

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.