Rejser til Zanzibar

Trænger du til at lade batterierne på efter en lang, mørk vinter, er Zanzibar det perfekte rejsemål. Her kan du se frem til afslappende dage på øens dejlige strande, der er i en klasse for sig. Det azurblå hav byder også på masser af muligheder for at snorkle.

Har du lyst til at tage en pause fra strandlivet en dag, er der mulighed for at tilkøbe udflugter. Tag for eksempel med på en krydderitur, hvor du besøger en af Zanzibars mange ”Spice Gardens” med chancen for at se, lugte og smage krydderier. Spektakulære paladser, eksotiske krydderier, unikke dykkeropleveler og nogle af verdens bedste sandstrande. Alt sammen ligger for fødderne af jer.

Nyd en ferie på Zanzibar og bo på nøje udvalgte hoteller når du rejser med Hideaways.

High-lights på Zanzibar rejser

  • De fantastiske koralrev er et sandt dykkerparadis
  • Nogle af verdens bedste strande
  • Eventyrlig mystik med historiske paladser, basar og kringlede gader
  • Smagsoplevelser I ikke vidste, der fandtes

Verdens bedste strande

Rejser til Zanzibar byder på kilometervis af kridhvide sandstrande. De er oplagte til dovne slentreture med fødderne i vandkanten til lyden af klukkende bølger og palmernes blide brusen. Nyd solnedgangen over det store ocean med tæerne begravet i det fine sand og en kokosnøddedrink i hånden.

Dykkernes paradis

Under den tyrkisblå vandoverfalde finder I kæmpestore koralrev, som indbyder til at blive udforsker. Her lever eksotiske fisk tæt sammen med de farvestrålende og smukke koralrev. En unik mulighed for at opleve en helt anden verden under havets overflade.

Smag på livet

Tag på ”Spice tour” og besøg eksotiske plantager, hvor krydderier, frugter og blomster byder på smagsoplevelser, I ikke vidste eksisterede. Besøg basaren og fyld kufferten med eksotiske ingredienser til maden derhjemme.

Eventyrlig mystik

Leg opdagelsesrejsende i de kringlede smalle gade i Zanzibars gamle bydel, Stone Town. Her finder I overvældende, glitrende paladser, der vidner om sultanens storhedstid sammen med bitte små forretninger, der sælger krydderier, håndværk og eksotiske måltider. Eventyrlysten er en uundgåelig ingrediens i rejser til Zanzibar.

Tip: Gør jer selv en tjeneste og lær et par hilsner på swahili. De lokale hilser ofte og gerne, og det er god skik med en venlig hilsen tilbage.

Hvad end I ønsker en romantisk palmehytte på stranden eller et luksushotel, så har I god mulighed for det hele. Zanzibar rejser er forkælelse på alle niveauer med noget til enhver smag. Så spring blot ud i eventyret og nyd det i fulde drag.

Læs mere om Zanzibar

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller