Rejser til Thailand

Thailand har det hele! En storslået natur, dejlige hvide sandstrande, lækker mad, et behageligt klima, imponerende seværdigheder og ikke mindst en altid smilende og gæstfri befolkning. Mulighederne er mange. Du kan opleve det smukkeste af Thailand under havoverfladen på Koh Samui, nyde den fantastiske natur og den afslappede stemning i Krabi, lade dig overvælde af de unikke templer og paladser i altid sprudlende Bangkok eller slappe af på de paradisiske strande på Phuket. Velkommen til Thailand med Hideaways, vi er specialister i rejser til Thailand, hvor du bor på håndplukkede hoteller og ferieboliger på din ferie. 

På min første rejse til Thailand for knapt 15 år siden tabte jeg helt pusten over, hvor smukt der var. Jeg har rejst meget hele mit liv og er måske lidt forvænt med storslået natur og eksotiske rejseoplevelser. Men det landskab med svajende palmer, grønne bjerge og kridhvide sandstrande, der bredte sig under mig ved indflyvningen til Thailands største ø, Phuket, var som taget ud af de mest glitrede sider i mit indre drømmerejsekatalog. 

Jeg faldt ubetinget for Thailand. For den smukke natur, for den enestående kultur og for alle de uforglemmelige oplevelser, jeg altid har med hjem derfra. For lad mig sige det med det samme: Thailand er ikke sådan at ryste af sig, og jeg har næsten ikke tal på, hvor mange gange jeg har været tilbage siden mit første besøg. Hvis du stadig har Thailand til gode, kan du godt forberede dig på et langvarigt kærlighedsforhold. 

Smilets Land

Thailand kaldes også Smilets Land. Og det er ikke en gang en kliché. Overalt mødes du med et smil og en overvældende gæstfrihed. Thaiernes åbenlyse hjertevarme og hjælpsomhed over for fremmede kan ikke andet end at gøre dit ophold til en nydelse. 95% af Thailands befolkning er buddhister, og med Buddhismens tro på reinkarnation, karma og respekt for alt liv, venter der dig et møde med et usædvanligt venligt og rummeligt folkefærd. Det er næsten overflødigt at tilføje, at servicen på hoteller og restauranter generelt er af meget høj kvalitet. Glæd dig – og smil tilbage :-)

”At indtage ris”

En ferierejse til Thailand er også en rejse i det thailandske køkken, der med god grund er kendt og elsket i hele verden. Et væld af farver, dufte og smagsindtryk venter dig i Smilets Land. Thailand bugner af friske råvarer, og på de lokale restauranter finder du et stort udvalg af lynstegte wok-retter, hvor grøntsager bevarer sprødhed og farve, og hvor fisk og kød er saftigt og velsmagende. De fleste retter serveres med et sæt spisepinde og aromatiske, dampede jasminris. Faktisk er ris så centralt i den thailandske madkultur, at det at spise simpelthen hedder kin khao, der bedst kan oversættes med ”at indtage ris”. Thaierne spiser ofte ude, og i gadebilledet ser du derfor et stort udvalg af restauranter, gadekøkkener og de såkaldte rót khén, der er mobile knallertkøkkener. 

Oplev Thailand med Hideaways Rejser

Hos Hideaways finder du rejser til flere forskellige regioner i Thailand, herunder rejser til Phuket, Krabi, Koh Samui, Hua Hin, Koh Samet og Bangkok. Du bestemmer selv ruten og antal dage, du vil holde ferie i Thailand. Alle hoteller er nøje udvalgte, og vi kalder det håndplukkede gemmesteder! Jeg vil ønske dig en rigtig god ferie i Thailand med Hideaways. Har du spørgsmål til vores rejser eller ønsker et godt råd til valg af hotel, er du altid velkommen til at kontakte os. 
Hilsen Iben

Læs mere om Thailand

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller