Rejser til Hua Hin

Den fine, brede sandstrand i Hua Hin strækker sig over 5 km og har tiltrukket solhungrende feriegæster de sidste 100 år. Hua Hin er Thailands ældste badeby og er samtidig den thailandske kongefamilies foretrukne feriedestination. Byen er en charmerende blanding af nyt og gammelt, og her vil du opleve en afslappet og autentisk atmosfære. Uanset, om du gerne vil på voksenferie, eller om du tager hele familien med på din rejse til Hua Hin, så er byen et dejligt og indbydende rejsemål med et varieret udvalg af gode hoteller og villaer. Hos Hideaways Rejser har vi håndplukket et udvalg af de bedste gemmesteder til dig, så du får de helt rigtige rammer på din næste drømmerejse til Hua Hin. 

Et imponerende kongepalads, en historisk jernbanestation, landets ældste golfbane, en fiskerihavn, et farverigt natmarked, smukke templer, en vidunderlig sandstrand og en række fantastiske hoteller. Det er, hvad der venter dig på din næste ferie i Hua Hin. Byen ligger i Siam-bugten ca. 200 km syd for Bangkok, og du kan køre hertil på ca. 3 timer. Det gør Hua Hin oplagt for dig, der flyver til Bangkok, og som evt. vil kombinere storbyferie i Bangkok med badeferie i Hua Hin. Strandene er lavvandede og børnevenlige, så tag endelig ungerne med. 

Fjern fra alle bekymringer

Thaierne er meget stolte af deres kongefamilie. Det går derfor ikke ubemærket hen, at den thailandske kongefamilie i snart 100 år har haft deres foretrukne sommerresidens i Hua Hin. Som besøgende i Hua Hin kan du ikke undgå at lægge mærke til det imponerende kongepalads, Klai Kangwong. Paladset blev bygget som sommerresidens af Rama VII i 1929 og er omgivet af smukke haver. Du kan besøge haven ud mod hovedvejen – men kun hvis du er iført sportstøj og sportssko. Kongefamilien har nemlig kun åbnet haven for motionister… Klai Kangwong betyder ”fjern fra alle bekymringer”. Det er jo, hvad de fleste af os søger på vores ferie, og hvad indbyggerne i Hua Hin gerne vil give byens feriegæster – kongelige som ikke-kongelige. Du vil bl.a. opleve, at byen er renere og mere velholdt end de fleste andre byer i Thailand. 

Østens bedste golfdestination

Udover kongepaladset huser Hua Hin også én af Thailands ældste og måske smukkeste jernbanestationer. Den er bygget i klassisk, thailandsk stil under Kong Rama VI’s regeringstid for 100 år siden. Stationen er utrolig smuk og velbevaret og har desuden en særlig ventesal forbeholdt kongefamilien. I nærheden af jernbanestationen finder du Thailands ældste golfbane, Royal Hua Hin Golf Course, der blev bygget i 1924. Hvis du har en golfer gemt i maven, så er Hua Hin en fantastisk feriedestination. Byen blev i 2015 kåret som Østens bedste golfdestination, og udover landets ældste, så finder du også to af Thailands allerbedste baner (Banyan Golf Club og Black Mountain) inden for 30 minutters kørsel fra centrum. I alt er her ca. 10 golfbaner i rimelig afstand fra byen, hvoraf en del er champion courses. Vi ses til Tee Off! 

En hyggelig og autentisk stemning

Oprindeligt var Hua Hin blot et lille fiskerleje, hvor indbyggerne tjente til dagen og vejen på havet. Selvom byen største erhverv i dag er turisme, så er den gamle havn stadig i gang, og her er en hyggelig og autentisk stemning. Ved havnen ligger en perlerække af gode fiskerestauranter, hvor du kan nyde dagens friske fangst. I centrum finder du også et stort udvalg af restauranter, både thailandske spisesteder, lokale gadekøkkener og et stort antal internationale restauranter. Nattelivet er ikke vildt i Hua Hin. Byen er mere populær blandt badegæster, børnefamilier og velhavende thaier end festglade vesterlændinge. 

Kilometervis af fine sandstrande

Hua Hin er et oplagt valg, hvis du gerne vil på en afslappende badeferie. Udover den lange sandstrand i Hua Hin, kan du også med fordel besøge Khao Takiab stranden syd for byen, der også er en skøn sandstrand men mindre besøgt end Hua Hin strand. Længere mod syd finder du Pranburi, der også har en fin sandstrand. Hideaways har også fundet et par gode gemmesteder til dig i Cha-Am, der ligger ca. 20 km nord for Hua Hin, og som er en rolig badeby med en afslappet atmosfære og en dejlig sandstrand. Der er ingen tvivl om, at hvis turen går til Hua Hin, så kan du glæde dig til kilometervis af fine sandstrande. 

Rigtig god ferie til Hua Hin

Hos Hideaways Rejser kan du vælge mellem private villaer, hyggelige boutique-hoteller og hemmelige gemmesteder, når du skal på ferie i Hua Hin. Uanset, om du gerne vil bo i Hua Hin, Cha-Am eller Pranbuti, kan du regne med, at Hideaways nøje har udvalgt dit næste gemmested i Hua Hin – rigtig god ferie! 

Læs mere om Hua Hin

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller