Luksusferie i Hua Hin

Søger du luksusferier til Hua Hin? Et sandt hideaway er i vores øjne et autentisk og specielt sted, som man ikke finder hvor som helst. Her skal der være plads til luksus og afslapning, og stedet skal indbyde til en ferie i særklasse. Vores liste over eksklusive hideaways tager dig netop forskellige steder hen, som du sent vil glemme. Vores destinationer og hoteller er håndplukkede, så du garanteres en luksusferie lige efter din smag. Vi ved nemlig her hos Hideaways, hvad skandinaverne foretrækker på deres ferier, og dette har vi haft for øje, når vi nøje har udvalgt og sammensat vores luksusrejser til Hua Hin. 

Vil du have luksus og badeferie for alle pengene, er Hua Hin stedet, du skal tage til. Den thailandske by er en foretrukken feriedestination for rigtig mange turister hvert år – sågar også den thailandske kongefamilie. Hua Hin er et sandt ferieparadis for dig, der gerne vil have mest mulig sol, strand, badeferie og afslapning, når du er på ferie. Hos Hideaways tilbyder vi en række luksushoteller i Hua Hin, der vil gøre dit ophold i byen endnu mere fantastisk. Vores hoteller viser alle Hua Hin fra sine bedste sider, og det er alle hoteller, hvor vi selv kunne tænke os at holde vores egen ferie. 

Når du besøger Hua Hin, kan du – udover at dase ved stranden – opleve royale seværdigheder, besøge diverse markeder, hvor du kan smage thailandske specialiteter, og så har du derudover mulighed for at komme helt tæt på de vilde elefanter i en af de mange nationalparker. Besøg eventuelt nationalparken Kui Buri, hvor du vil opleve elefanterne i deres naturlige omgivelser. I Hua Hin kan du desuden uden problemer få stillet din shoppinglyst, og hvis du gerne vil komme hjem med noget, som ingen andre har, er det oplagt at lægge vejen forbi en af de mange lokale skræddere, hvor du kan få syet en skjorte, en kjole eller noget helt tredje til en rimelig pris. Derudover må du naturligvis ikke snyde dig selv for en masse velvære og forkælelse i form af en ægte thailandsk massage. Som du kan se, er der garanti for, at du ikke kommer til at kede dig på din ferie til Hua Hin, og byen er oplagt, uanset om du rejser med vennerne eller hele familien. 

Find et luksushotel i Hua Hin

I vores optik skal det være nemt at komme afsted på ferie, og derfor har vi lavet en søgemaskine her på vores side, hvor du på ingen tid kan finde og booke din næste luksusferie. Du indtaster blot dine ønsker til din kommende ferie, og så viser søgemaskinen dig en række matchende resultater. Uanset hvilken luksusrejse du ender med at bestille, kan du være sikker på, at stedet er nøje udvalgt og testet af os. Med en luksusrejse fra Hideaways går du altså ikke galt i byen.

Når du skal rejse til Hua Hin, kan du vælge mellem fem afgangslufthavne: København, Billund, Aarhus, Aalborg og Hamborg. Du lander i Hua Hin Lufthavn, der ligger helt ude ved den thailandske kyst. Når du besøger Hua Hin, kan du ligeledes overveje at slutte ferien af i Thailands hovedstad Bangkok, der ligger omkring 200 km fra byen. Du kan flyve til Bangkok fra Hua Hin Lufthavn, og du kan på den måde få både badeferie og storbyferie i én luksusrejse.

>> Læs om luksusrejser til Thailand
>> Læs om pakkerejser til Thailand
 

>> Læs mere om luksusrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér