Jeg ankommer med speedbåd til Koh Samet, og den følelse der går gennem kroppen, da vi langsomt glider de sidste par meter med båden ind til Ao Prao stranden er ubeskrivelig. Den palmeklædte strand og hotel Ao Prao Resort kommer til syne i det øjeblik jeg hopper af båden, og står med bare fødder i det krystalklare varme vand. Jeg ved med det samme at det her vil være et fantastisk hideaway som jeg med stolthed vil anbefale vores gæster.

Marcus Stoltz
Besøgt af
Marcus Stoltz

Ao Prao Resort ligger som det tredje og sidste hotel på den strandpromenade, der nok er den mest eksotiske af strandene på Koh Samet. Jeg mærker straks den tropiske atmosfære mens jeg bevæger mig op til receptionen for at checke ind. Her møder jeg den sympatiske hotel manager der står klar til at tage imod sine gæster, sammen med sit personale. Der er ingen tvivl om, at personalet her på Ao Prao resort er en væsentlig årsag til at ferien bliver perfekt. På vejen til mit værelse mødes jeg af solens stråler i mit ansigt, der trods den tidlige morgenstund allerede varmer vidunderligt. Værelserne ligger i smagfulde træpavilloner, og de har alle fine balkoner eller terrasser. De eksotiske planter og palmer bidrager til tropeatmosfæren. En sidste trappe fører mig op til mit værelse, jeg stiller straks kufferten og går ud på balkonen, hvor jeg omfavnes blidt af havets brise. Wow!

Tag på opdagelse på Koh Samet

Ao Prao Resort er et oplagt hideaway for dig, der gerne vil gemme dig lidt for masseturismen og det hektiske ferieliv. Her vil dine feriedage være præget af fred og ro på stranden, ved en af hotellets to dejlige swimmingpools og i den hyggelige restaurant. Både par såvel som børnefamilier vil trives med den høje standard på det eksklusive Ao Prao Resort. Skulle du ønske at tage på opdagelse, kan en halv- eller heldagsudflugt med privat speedbåd stærkt anbefales. Her kan du nyde synet af øen fra havet, lave badestop når du har lyst - med mulighed for snorkling - og finde 'dit eget lille gemmested'  i en lille bugt til solbadning og frokost. Føler du dig eventyrlysten kan du vælge at leje en scooter. Det er en herlig måde at komme rundt og opleve øen på. Bare husk at der er venstrekørsel i Thailand, så det gælder om at holde tungen lige i munden, indtil du lige har vænnet dig til de nye trafikforhold : )

Nyd solnedgangen

Hotellets restaurant hedder "Breeze" er en væsentlig del af hotellets hjerte og sjæl. Her nyder jeg den velsmagende og friske morgenmad, de fleste frokoster og en del middage under min ferie. Maden er god og menuen bærer præg af en skøn blanding af thailandske specialiteter samt klassiske internationale retter. Efter en formiddag på stranden vil du sikkert nyde, ligesom jeg, at flytte op til en af de to flot beliggende infinitypools for at afrunde dagen. Ved poolen sidder (eller ligger) du  nemlig på første parket til at nyde solnedgangen. Dette er uden tvivl mit favorittidspunkt på dagen! Så bestiler jeg en kold Singha eller Chang (lokale øl) som jeg nyder mens solen går ned i horisonten. Det er ren terapi for sjælen! Herefter er der plads til et øjebliks afslapning på balkonen, før det er tid til et forfriskende bad og aftenens middag i restauranten. Hvor kan livet dog bare være enkelt og herligt!

Ao Prao Resort åbner dine sanser

Der er ingen tvivl om, at arkitekten bag Ao Prao Resort har formået at skabe en autentisk stemning, og det føles næsten som at bo midt i en traditionel thailandsk landsby. Bygget i de fineste naturmaterialer og med smagfulde thailandske indretning,  står Ao Prao Resort i perfekt harmoni med den tropiske grønne jungle og det turkisblå hav. Her får du en unik mulighed for at opleve den simple charme i de thailandske landdistrikter krydret med de bekvemmeligheder, der skal til for en vellykket ferie. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til Ao Prao og Koh Samet.

Derfor skal du vælge Ao Prao Resort

 • Du søger et eksklusivt resort gemt væk fra travlheden
 • Her får du høj personlig service
 • Her bor du i rolige omgivelser og kan slappe af fra hverdagen
 • Du bor lige ud til en paradisstrand
 • Her får du tropiske omgivelser og krystalklart vand

Godt at vide om Ao Prao Resort

Hvis du bestiller transfer via Hideaways, er denne kun til havnen, Ban Phe Pier på fastlandet ud for Koh Samet. Transporten med båd fra fastlandet til Koh Samet (ca. 20-30 min. Billet købes ved ankomst til havnen) samt transporten fra havnen på Koh Samet til hotellet er ikke inklusiv og skal arrangeres på egen hånd. Vi anbefaler, at du kontakter hotellet direkte hjemmefra, da de i nogle tilfælde kan hjælpe med den sidste del af transporten.

Hotellets værelser ligger i træpavilloner med trapper - her er ingen elevator, hvilket kan være en udfordring for gangbesværede eller familier med klapvogne. Der er to hotelrestauranter indenfor gåafstand. Ønsker du mere 'liv og leben', kræver det en kort taxatur. Ved receptionen kan du bestille alt fra udflugter til massage og børnepasning.

Læs mere om Ao Prao Resort

Officiel kategori

Hideaways' kategori

618 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
Se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste strand - 50 m
 • Nærmeste lufthavn (Bangkok) - 174 km (+ ca. 20 min. sejlads)
 • Sai Kaew Beach - 3,4 km

Værelser

Hotellets 58 værelser er alle smagfuldt og eksklusivt indrettet i tropisk stil. Omgivelserne er præget af den tropiske vegetation og havet. Alle værelser har balkon eller terrasse, og nogle værelsestyper har udsigt til havet. Værelserne er bl.a. udstyret med: 

 • Aircondition
 • Balkon eller terrasse
 • Gratis Wi-Fi (fungerer dog bedst i receptionen/restauranten) 
 • Minibar
 • Kaffe og te faciliteter
 • TV og telefon
 • Hårtørrer og badekåber
 • Safetyboks
 • Babycot (på forespørgsel)
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Ao Prao Resort:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

MOO 4, T. BAN PHE, A. MUANG,?60
21160 RAYONG

Koordinater

Latitude: 12.5704
Longitude: 101.4493

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.