Båden forlader fiskerlejet Ban Phe på fastlandet og sætter kursen mod Koh Samet. Vi runder den nordlige spids af øen og ankommer til Khao Laemya National Park. Så snart jeg hopper i land på den gamle trækaj og ser Baan Supparod åbenbarer kontrasterne sig. Her drejer det sig ikke om luksus, men om naturen der sætter sit tydelige præg på stedet, samt et varmt og imødekommende personale. Baan Supparod skal vise sig at være et lille rustikt gemmested til en rimelig pris.

Marcus Stoltz
Udvalgt af
Marcus Stoltz

Nogle gange er det svært at sætte fingeren på, hvad det er der gør et sted til et rigtigt hideaway. Kort fortalt synes jeg at det er det simple, de smukke omgivelser samt personalet der gør Baan Supparod til et vidunderligt lille hideaway. På min vej rundt på hotellet fornemmer jeg først og fremmest den skønne og afslappede atmosfære. Det er tydeligt at gæsterne trives, for de vælger at bruge deres dag her på hotellet. I skyggen på terrassen sidder en flok venner og hygger sig over kold en øl. Og jeg kigger længselsfuldt efter den kolde læskende drik, for temperaturen begynder så småt at nærme sig 30 grader. Men nu gælder det rundturen på hotellet, og mon ikke der så kunne blive tid til en kold Singha efterfølgende. 

Når det godt må være helt enkelt...

På Baan Supparod vil du nok tilbringe det meste af dagen på stranden, snorkle blandt klipperne eller slappe af i en hængekøje.  Her er det ikke et luksuriøst resort med flot indretning og design der gælder. Her er det naturen, omgivelserne og det jordnære og servicemindede personale der danner rammen om din ferie. Personalet er altid klar til, at yde den karakteristiske gæstfrie og smilende service som Thailand er så kendt for. Dagen lang kan du bestille lidt godt fra baren. Prøv for eksempel en friskplukket kokosnød, den lokal øl (Singha) eller måske en god drink mens du nyder solens stråler eller slapper af i skyggen under en parasol. 
Ja, nogle gange er det jo bare det helt enkle der udgør luksus. 

Gå i poolen på det nærliggende hotel

Hvis du har brug for en pause fra stranden, kan du bruge poolen på det nabohotellet Sai Kaew Beach Club, som ifølge mange også har Koh Samets bedste strand. Her finder du, udover en stor fin sandstrand, også et lille centrum med restauranter, Seven Eleven, barer og butikker. Her kan du også hæve penge hvis feriekassen med baht skal fyldes op i løbet af ferien. På Sai Kaew Beach finder du også en række vandsportsaktiviteter, mulighed for forskellige forkælelses oplevelser som f.eks Thai massage, eller book din private bådtur rundt om øen, som jeg varmt vil anbefale.

Nyd dine måltider på Baan Supparod

Forkæl dine smagsløg med velsmagende thairetter kombineret med et internationalt køkken i hotellets restaurant. På den indbydende terrasse ud til havet, kan du sidde komfortabelt i skyggen af ??de høje træer og begynde dagen med en overdådig morgenmad. Hver morgen kan du vælge mellem et udvalg af amerikansk, kontinental eller thailandsk morgenmad, så der er noget for enhver smag. I løbet af dagen og aftenen kan du også nyde din frokost og middag - og en middag på stranden er en virkelig skøn ferieoplevelse. Skulle du en aften få lyst til en lidt finere middag kan du, sammen med din bedre halvdel besøge Zea restaurant som blot ligger 5 minutters gang herfra på det eksklusive Samed Resort & Spa. Efter middagen kan du fuldende en særlig aften med en drink i Zea bar som ligger helt ud til havet og stranden.

Derfor skal du vælge Baan Supparod

 • Du vil slappe af og bare tage dagen som den kommer
 • Du vil bo ud til havet og stranden
 • Du vil bo i gangaafstand fra andre restauranter og butikker
 • Her bor du i afslappende omgivelser på et lielle rustikt resort

Godt at vide om Baan Supparod Resort

Hvis du bestiller transfer via Hideaways, er denne kun til havnen, Ban Phe Pier på fastlandet ud for Koh Samet. Transporten med båd fra fastlandet til Koh Samet (ca. 20-30 min. Billet købes ved ankomst til havnen) samt transporten fra havnen på Koh Samet til hotellet er ikke inklusiv og skal arrangeres på egen hånd. Vi anbefaler, at du kontakter hotellet direkte hjemmefra, da de i nogle tilfælde kan hjælpe med den sidste del af transporten.

Beliggenheden gør at stedet ikke egner sig for gangbesværede og familier med klapvogn.

WiFi fungerer bedst i restaurantområdet og i de udendørs områder.

På hovedgaden et par hundrede meter væk findes der flere barer og restauranter.

I receptionen kan du få tips og råd om udflugter og restauranter.

Læs mere om Baan Supparod Resort

Officiel kategori

Hideaways' kategori

8,0 Vores gæsters
bedømmelse
109 anmeldelser

Faciliteter

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
se alle

Kort og afstande

 • Nærmeste strand - 50 m
 • Nærmeste lufthavn (Bangkok) 174 km + (ca. 20 min. sejlads)
 • Sai Kaew Beach - 400 m
 • Ao Prao Beach - 3 km
   

Værelser

Hotellets i alt 33 værelser er alle lyse og hyggelige med rustikke indretning. Værelserne er beliggende i små hytter fordelt rundt omkring på hotellets område. Værelserne er lavet af naturlige materialer og inspireret af det thailandske ø-liv. Alle værelser har egen balkon eller terrasse. 

Værelsesfaciliteter

 • Aircondition
 • Balkon eller terrasse
 • Gratis WiFi
 • Køleskab
 • TV
 • Hårtørrer
 • Safetyboks
 • Baby cot (på forespørgsel)

Dobbeltværelse med udsigt til haven
Disse værelser er beliggende i den tropiske have og har eget badeværelse med toilet og bruser samt egen balkon eller terrasse med bord og to stole.

Dobbeltværelse med havudsigt
Disse værelser vender ud mod havet og har eget badeværelse med toilet og brusebad samt egen balkon eller terrasse med bord og to stole.

Dobbeltværelse (cottage) med havudsigt
Disse værelser vender ud mod havet. Værelserne har alle eget badeværelse med toilet og bruser og en privat terrasse med bord og to stole.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Baan Supparod Resort:

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Supparod Beach, Tambon Phe Muang Rayong
21160 Koh Samet

Koordinater

Latitude: 12.5706
Longitude: 101.4675

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.