Luksusferie på Koh Samui

Ferie og luksus går for rigtig mange hånd i hånd. Så er luksusferier til Koh Samui helt ideelt. Det er vi hos Hideaways helt enige i, og derfor har vi samlet en liste over en række særligt udvalgte hideaways, som tilbyder en autentisk og luksuriøs oplevelse fra start til slut. De luksushoteller, vi tilbyder, er ligeledes udelukkende nogle, vi selv kunne tænke os at holde ferie på, og de er alle testede og afprøvet, så vi helt sikre på, at de lever op til alle vores – og dine – standarder. 

Luksusferie er for mange lig med hvide sandstrande, krystalklart hav samt specielle og uforglemmelige oplevelser. Alt det finder du netop på Thailands tredjestørste ø, Koh Samui. Øen er et sandt ferieparadis, som du ikke må snyde dig selv for, hvis du planlægger en luksusrejse i den nærmeste fremtid. Hvis du samtidig booker et luksushotel her på Hideaways, er du garanteret at opleve Koh Samui fra sine bedste sider. 

Alt fra dykkere til børnefamilier rejser hvert år til den thailandske perle, og det forstår man godt. Hvis du gerne vil have mest mulig ro og afslapning under din ferie, er der især mulighed for dette i Bophut og i Maenem, hvor eksempelvis Chaweng lægger mere op til fest og farver. I byerne kan du besøge små thailandske markeder, og du kan prøve at smage nogle af de thailandske specialiteter. Uden for byerne er der rig mulighed for at opleve den storslåede natur, og specielt Na Muang-vandfaldene er et besøg værd. Hvis du vil endnu længere væk fra øens pulserende liv, kan du sejle med båd rundt om Koh Samui og ud på nogle af de mange små og mere gemte øer. På badturene er der desuden ofte mulighed for at nyde et dejligt måltid mad, mens du nyder den friske havluft ombord. Som du kan se, er der lidt for enhver smag på Koh Samui, og du bestemmer helt selv, hvordan du vil sammensætte din luksusrejse.

Find det ideelle luksushotel på Koh Samui

Her hos Hideaways har vi udvalgt en række autentiske og luksuriøse hoteller, der viser Koh Samui fra sin bedste side. Her er der ikke en finger af sætte på servicen eller omgivelserne, og du er garanteret et ophold i særklasse, hvis du vælger at tjekke ind på en af disse luksushoteller.

Med en luksusrejse til Koh Samui kan du vælge at flyve fra enten København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamborg. Du kan således helt selv vælge dit afrejsested, afhængigt af hvor i landet du befinder dig. Når du lander, ankommer du til Samui Lufthavn, der ligger i den nordøstlige del af Koh Samui. Herfra har du forskellige transportmuligheder fra lufthavnen og ud til dit hotel.

Når du skal finde det luksushotel på Koh Samui, der bedst matcher dine præferencer, kan du med fordel benytte dig af vores søgemaskine. Her indtaster du blot, hvor du vil rejse hen, hvad du søger, hvornår du gerne vil rejse, og hvor mange personer der skal afsted. Herefter viser søgemaskinen en række muligheder for dig, og så er det bare med at kigge igennem det store udvalg, indtil du falder over din drømmeferie. Du har desuden mulighed for specifikt efter eksklusive rejser, så kun disse rejser vises for dig. Det gør din søgning og bestilling af din næste luksusferie endnu nemmere.

>> Læs om luksusrejser til Thailand
>> Læs om pakkerejser til Thailand

>> Læs mere om luksusrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér