Rejser til Krabi

Den smukke skærgård i Krabi-provinsen består af 15 km kyststrækning med smålaguner og kridhvide sandstrande, omgivet af dramatiske kalkstensklipper og mangroveskove. Her er mere end 130 småøer, der dramatisk hæver sig op fra havet. Naturen er helt enestående, og uanset om du vil på romantisk ferie for to i smukke omgivelser, på afslappende familieferie med børn, eller om du vil udforske de mange smukke øer og ikke mindst det forunderlige liv under havoverfladen, så kan Krabi indfri dine forventninger. Hos Hideaways har vi håndplukket et udvalg af de bedste gemmesteder til dig, så du får de helt rigtige rammer på din næste ferie i Krabi. Velkommen til Krabi i Thailand med Hideaways, vi er specialister i rejser hvor du bor på håndplukkede hoteller i din ferie.

Fra Krabi kan du sejle til mange af Sydthailands smukkeste øer – med speedbåd, havkajak eller long-tail båd, hvor du kan bade fra øde strande, snorkle eller dykke. Du kan sejle rundt i de spændende mangroveskove, lægge til ved én af klippeøerne og gå på opdagelse i drypstenshulerne. Du kan besøge de skønner øer Koh Yao Yai og Koh Yao Noi, der ligger ud for Krabis kyst, eller du kan tage turen til Koh Phi Phi, der er et yndet rejsemål for både livsnydere og backpackere. Hvis du gerne vil opleve lidt mere af området end blot dit eget hideaway, er Krabi et godt udgangspunkt for din næste ferie i Thailand. 

Uden for mange dikkedarer

Min første rejse til Krabi gik til Ao Nang, og jeg nød hvert et minut. Her er en meget afslappet atmosfære og en dejlig sandstrand, hvor du kan nyde solen eller finde svalende skygge under de svajende, slanke palmer og træer i strandkanten. Særligt i den sydlige, bilfri del af stranden er her meget behageligt. Ao Nang er Krabis mest populære feriedestination, men tempoet er roligt, og byen føles aldrig overrendt. 

Langs stranden ligger en række hyggelige restauranter, særligt i den sydlige ende finder du de mere simple restauranter med velsmagende lokale retter uden for mange dikkedarer, hvor du kan nyde din mad med tæerne i sandet. I den nordlige ende af Ao Nang ligger Soi Sunset, en række skønne fiske- og seafood-restauranter, hvor du kan lade dig friste af dagens fangst, mens du nyder solnedgangen over bugten og de grønne kalkstensøer.  

En af Thailands smukkeste sandstrande

Du mærker med det samme den særlige atmosfære i den fredelige, lille fiskerby, Klong Muang. Et par hundrede fiskere er eneste fastboere i dette lille paradis, der ligger vest for Ao Nang. Et par restauranter og butikker ligger spredt hist og her. Men det vigtigste her er den uspolerede sandstrand, der strækker sig over 3 km. Små bugter og klipper skaber ind imellem næsten øde, små strækninger. De fleste er enige om, at Klon Muang Beach er en af de smukkeste sandstrande i Thailand. Udsigten mod de nærliggende små, grønne øer og klipperne, der vælter ned i havet, er betagende, næsten lige meget hvor du befinder dig. 

Et hemmeligt gemmested

Hvis dit gemmested gerne må være så hemmeligt, at det er svært at finde, hvis man ikke lige kender vejen, så er Raylay Beach og Phra Nang Beach der, du skal holde din næste ferie i Krabi. Her ligger en lille halvø med dramatiske kalkstensklipper, drypstenshuler og de skønneste, hvide sandstrande. Du har kun adgang til dette lille paradis med båd, og du kan derfor glæde dig til en ganske særlig ferie i de smukkeste omgivelser. 

Rigtig god ferie til Krabi

Hos Hideaways kan du vælge mellem private villaer, hyggelige hoteller og hemmelige gemmesteder, når du skal på ferie til Krabi. Uanset, hvor du gerne vil bo, kan du regne med, at Hideaways nøje har udvalgt dit næste gemmested i Krabi – rigtig god ferie! 

Læs mere om Krabi

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller