Rejser til Klong Muang

Klong Muang hører til blandt de mere fredelige rejsemål i Krabi-provinsen. Det er således et godt sted for dig, der drømmer om at holde en dejligt afslappende badeferie og samtidig gerne vil opleve det "ægte" Thailand. Det først er først inden for de senere år, at turisterne rigtig har fået øje på den lille fiskerby. Så selvom her ganske vist efterhånden også er forskellige muligheder for shopping samt adskillige spisesteder og en smule natteliv, er det sammenlignet med for eksempel nærliggende Ao Nang eller Phuket stadig ret afdæmpet. Dette er dog netop charmen ved Klong Muang og gør stedet ideelt for dig, der for eksempel rejser med familien eller som par og søger en mere rolig og idylisk stemning.

Fredfyldt badeferie

Den kilometerlange strand ved Klong Muang er med god grund byens hovedattraktion. Stranden der strækker sig ud rundt om en odde, forandrer sig meget alt efter om det er lav- eller højvande. Man skal være opmærksom på, at der kan være en del klipper i det lave vand. 

Skulle du ikke have nok i selve Klong Muang-stranden, er flere andre dejlige strande både mod nord og syd inden for kort afstand. Det inkluderer den fredelige Ao Siew og Tup Kaek strand, hvor der sjældent er ret mange turister, men masser af lækkert sand og indbydende vand. Klong Muang-stranden og de nærliggende strande anses på grund af deres lave vand og generelt fredelige omgivelser for at være ganske børnevenlige. Der er dog ikke særskilte børneaktiviteter.

Vil du ikke bare dase hele ferien på de smukke strand med det krystalklare vand, hvilket er fristende, er det nemt at tage en tur med tuk tuk eller shuttlebus til for eksempel Ao Nang, den primære badeby i Krabi-provinsen. Her er der stort set alt, hvad et turisthjerte kan begære i form af souvenirbutikker, spisesteder og natteliv med blinkende neonlys. Der er også mulighed for at hyre en af de lokale long-tail både for at besøge en af øerne såsom Hong Island og Ko Yah Noi i Phang Nga bays fantastiske skærgård. Her er der blandt andet rig mulighed for at tage på oplevelsesrige snorkelture og fredfyldte kajakture.

Et godt udvalg af spisesteder og hoteller

Selvom Klong Muang stadig har meget af den oprindelige landsby-atmosfære over sig, er der et fint udvalg af spisesteder at vælge mellem. Efter en dag ved vandet eller på spændende udflugter, er der gode muligheder for at få ny energi på restauranterne i Klong Muang. De fleste steder byder på traditionelle thailandske retter, men der er også menukort med mere internationalt tilsnit. Dertil kommer, at for eksempel Ao Nang med dens større udvalg er inden for kort rækkevidde.

Ligeledes er der efterhånden nok hoteller og resorts i Klong Muang til, at du kan finde et sted som passer lige til dine ønsker og behov. Gennemsnitligt er hotellerne i Klong Muang af højere kvalitet end i de større nærliggende badebyer, men selvom der er en overvægt af luksushoteller, er der også gode muligheder for at finde budgetvenlig indkvartering.  

Det er nemt at rejse til Klong Muang, da der blot er ca. 30 minutters kørsel til Krabis lufthavn (til Phuket ca. 2 timer).

Læs mere om Klong Muang

Rejsemål i Krabi

Find rejsen til Krabi her

Populært i Krabi

Centra by Centara Phu Pano Resort
Thailand, Krabi, Ao Nang
  • Nærmeste lufthavn: 25 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.8 km
  • Pool
The L Resort Krabi
Thailand, Krabi, Ao Nang
  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 30 m
  • Pool
Panan Krabi Resort
Thailand, Krabi, Ao Nang
  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér