Billige pakkerejser til Thailand

Thailand er en af de helt store feriefavoritter blandt danskerne. Her hos Hideaways har vi derfor sørget for et stort udvalg af pakkerejser hertil. Med pakkerejser er alt inkluderet og arrangeret hjemmefra, og du skal derfor ikke tænke på andet end at slappe af og opleve. En pakkerejse indeholder både fly til turen derhen og hjem igen, overnatning i form af hotel eller feriebolig samt billeje, hvis det skulle have interesse. Når du vælger en pakkerejse, er der også den fordel, at du er dækket af den danske Rejsegaranti.

Vi har udelukkende udvalgt hoteller, der lader dig få en autentisk thailandsk oplevelse. Derfor ligger alle hotellerne i hyggelige og smukke omgivelser, der afspejler Thailand fra landets mest unikke og særlige sider. Eftersom vi benytter rutefly, er det muligt for dig helt selv at bestemme, hvilke dage du vil rejse, og hvor lang dine rejselængde skal være. Med vores pakkerejser vil du derfor opleve stor fleksibilitet, hvilket betyder, at du får en rejse, der er tilpasset dig og dine specifikke ønsker. Alle vores pakkerejser er omhyggeligt sammensat, og du kan derfor være sikker på, at de er af høj kvalitet.

Thailand er et ægte paradis, og landet har alt, hvad du kunne drømme om, uanset om det er lækre kulinariske oplevelser, skønne hvide sandstrande, betagende dykkeroplevelser, en venlig og imødekommende befolkning eller storslået kultur som templer. Thailand har altid varme temperaturer, men i sommermånederne vil der være større risiko for regn, end hvis du rejser i de danske vintermåneder, da der om sommeren er monsun og regntid – dog er det de færreste rejsende, der bliver generet af regnen, da det aldrig er hele Thailand, der oplever regntid samtidig. 

>> Læs mere om udvalget af rejser til Thailand med Hideaways

Sådan finder du en billig pakkerejse

Her hos Hideaways har vi sørget for en søgemaskine, der tillader dig at finde frem til alle de bedste priser på både overnatning og fly. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste dine ønsker og informationer, trykke søg, og så finder vi de bedste resultater frem til dig. Hvis du har et ønske om, at din rejse helst skal være billig, kan du altid benytte dig af vores lavpriskalender, der fortæller dig, hvornår det er billigst at rejse til Thailand. Når du booker din rejse til Thailand, kan du vælge, hvorvidt du ønsker at flyve fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Du kan altså nemt vælge den lufthavn, der er nærmest dig. Når du har valgt, hvilken lufthavn du vil flyve fra, skal du efterfølgende vælge, hvilken lufthavn du vil ankomme til. Thailand har flere forskellige lufthavne placeret rundt om i hele landet, og det er derfor mest optimalt at vælge den lufthavn, der er nærmest den destination, som du skal rejse til.

Ønsker du at tilbringe tid i hovedstaden Bangkok og opleve storslåede templer, skal du vælge Suvarnabhumi International Airport, da denne ligger lige udenfor byen. Det er herfra også nemt at finde transport ind til dit valgte hotel. Skal du til den nordlige del af Thailand, vil lufthavnen i Chiang Mai være et optimalt valg. Vil du nyde strandlivet på en af de sydlige øer, er Phukets lufthavn ofte den bedste løsning.

>> Læs mere om luksusferie i Thailand
>> Læs mere om luksusferie i Phuket
>> Læs mere om luksusferie på Koh Samui

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér