Hotelanmeldelser af Mom Tri's Villa Royale

Læs personlige anmeldelser af Mom Tri's Villa Royale som ligger på Phuket. Bedømmelserne er skrevet af gæster, der har rejst med Hideaways. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensurerede, så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Mom Tri's Villa Royale. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

9,5

Fantastiske værelser og morgenmad

Vi haved bestilt en suite med havudsigt - og blev opgraderet ved ankomst til en bedre beliggende suite med boblebad på terrassen, hvilket jo var rigtig dejligt for os - tak for det. Morgenmaden på Mom tri er et kapittel for sig selv - og vores morgemmadstjener gjorde det til en helt særlig oplevelse, han var/er bare fantastisk - tak!! Vi prøvede baren flere gange, hvilket også var en super oplevelse - omend det kun var til happy hour - men det gik nu ikke ud over kvaliteten. Restauranten får jo særdeles gode anmeldelser - og her har vi vores eneste anke på Mom tri´s. Den aften vi spiste der (vores sidste aften) var restauranten godt besøgt - vi bestilet en masse forretter, da sulten måske ikke lige var til et par hovedretter - men vi ville jo gerne se hvad de "kunne" og hvad de gode anmeldelser dækkede over - så vi bestilte 5 forretter som vi så delte - her må jeg bare sige at det smagte godt, det koster jo lidt at sidde på en god restaurant, hvilket vi har fuld forståelse for, men det var desværre ikke bedre en en af de alm thai restauranter nede på hjørnet som servere ærlig mad til en brøkdel af prisen. Dette var alm. Thai mad "kildet lidt med en fjer (nogle vil måske kalde det kejserens nye klæder) - det kunne sagtens gøres bedre - også langt bedre. Her hænger pris og kvalitet ikke sammen - "desværre". Vi havde et super ophold og vi kommer gerne igen - super service over hele linjen - restauranten hugger dog en stjerne af oplevelsen.
10,0

Et gæstfri, roligt og smukt beliggende hotel

9,0

8,8

En perle på Phuket.

Dejligt at der stadig er hoteller, der bevarer den oprindelige Thai stil i stedet for at indrette, som man gør alle andre steder i hele verden. Og perfekt mad - så store roser herfra!

Hideaway's gæstebedømmelser

Bedømmelse 9,3 af 10
Baseret på 4 anmeldelser