Rejser til Rawai

Rawai som ligger på østsiden af Phukets sydspids, er ikke en decideret badestrand. For det første er her meget lavvandet, så man vil ofte skulle vandre ganske langt ud for at komme under. Desuden ligger her mange både. De tilbyder at sejle dig til nærliggende øer som Ko He, Koh Lone eller Ko Racha Yai. Bådene kan desuden hyres til fiske- og snorklingsture. Derudover er der mange af de lokale fiskere, som smider anker her efter en dag på havet. Af samme grund er Rawai især kendt for sit fiskemarked og gode restauranter med alt godt fra havet. 

Selvom det mest er lokale børn og enkelte turister, som bader her, er stranden alligevel et populært udflugtsmål. Lige siden Phuket begyndte at blive et feriemål, har det således været populært at tage til Rawai for at sidde i skyggen af træerne på en af restauranter nær strandkanten og nyde udsigten over havet til de omkringliggende øer. Trods væksten i turisme på Phuket er Rawai stadig mindre præget af dette end for eksempel de nærliggende strande ved Kata og Patong og derfor et godt valg, hvis du vil bo et sted med et mere autentisk hverdagsliv.

Velkommen til Thailand med Hideaways, vi er specialister i rejser til Phuket. Overalt på øen, og også i området omkring Rawai tilbyder vi håndplukkede hoteller som er nøje udvalgt. Læs mere om rejser til Rawai og andre rejsemål på Phuket.

>> Rejser til rejsemål på Phuket

Mad og drikke

Der er rigeligt med steder at spise i Rawai, som i mange år har været et yndet udflugtsmål netop takket være sine gode restauranter. De nyder godt af de friske forsyninger, som de lokale fiskere hver dag bringer i land lige her.  Området er kendt for at huse et lille samfund af de såkaldte "Havsigøjnerne", der står for fiskemarkedet. Her kan du købe fisk, som stadig spæller og få dem tilberedt på et af spisestederne lige på modsatte side af vejen. Det bliver ikke mere friskt!  Der findes også steder, som serverer andet end fisk og skaldyr - særligt hvis du bevæger dig lidt væk fra stranden. Efter måltidet er der adskillige barer i området at slutte dagen af på. 

Udflugter og aktiviteter

Umiddelbart sydvest for Rawai ligger Promthep Cape (Laem Promthep). Fra denne smalle odde, som udgør øens sydliste punkt, er der en utrolig smuk udsigt. Mange kommer her for at nyde solnedgangen over havet. Selvom Rawai-stranden ikke selv indbyder til badning, er det dog ikke ensbetydende med, at du ikke kan holde en badeferie her. Du har således et ideelt udgangspunkt for at tage på sejlture til de nærliggende småøer, der er kendte for deres idylliske bouty-strande. Inde på Phuket kan du også blot køre lidt mod vest til Nai Harn for at nyde en dag på en skøn strand. 

Er du på ferie med børnene, kan det anbefales med en tur til Rawai Park Kids Club med legeplads og pools. Det er også interessant at se de mange eksotiske muslingeskaller på Phuket Shell Museum, der ligger tæt ved Rawai.

 

Læs mere om Rawai

Rejsemål i Phuket

Find rejsen til Phuket her

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér