Hotel Archibald at the Charles Bridge er et af de hoteller, som har rigtig mange år på bagen. Bygningerne som stammer helt tilbage til det 16. århundrede, og har også en fortid som fabrik. Efter de store oversvømmelser i august 2002, blev hotellet lukket ned det meste af et år, for at blive renoveret fra A til Z, og nu er det genopstået som Fugl Fønix.

Marie Burheim
Besøgt af
Marie Burheim

Et af Prags mest charmerende områder hedder Kampa. Ja rent faktisk er det ikke bare et område, det er en hel lille ø. Kampa kaldes også for Prags Venedig og ligger i bydelen Mala Strana, som er området lige under Karlsbroen på vestsiden af floden Moldau, og samtidig ikke langt fra Prags imponerende slot. Kampa har et godt udvalg af hyggelige barer og restauranter, hvoraf flere ligger lige ud til floden. Det er også her du finder den berømte John Lennon bar, men prøv også Velkofrevorsky, som ligger lige på den modsatte side af gaden,- ja hvis altså du kan løsrive dig fra baren og restauranten på dit eget hotel Archibal at the Charles Bridge. 

Hotellet var som nævnt nødt til at lukke efter de alvorlige oversvømmelser i 2002, men det betød samtidig også, at det fik en meget tiltrængt og gennemgribende renovering. Man har heldigvis valgt at tage behørigt hensyn til bygningernes historie, ligesom man har valgt at fremhæve den oprindelige arkitektur, så hvis du kan høre historiens vingesus i gangene, skal du ikke blive overrasket. Hotellet har en hyggelig gårdhave, og så kan du nyde dine måltider i den traditionelle restaurant, som også har udendørs servering i sommermånederne. Er du i Prag i løbet af vinteren, er Kampa næsten endnu mere charmerende. Prøv bare at gå en tur gennem de smalle gader, mens sneen daler ned, og de gamle gadelamper giver de smukke bygninger et helt fortryllende skær.  

Derfor skal du vælge Archibald at the Charles Bridge

 • Fordi du vil bo i en af Prags hyggeligste områder
 • Fordi du foretrækker at bo på et lille hotel
 • Fordi du sætter pris på god og personlig service
 • Fordi du vil bo i en historisk bygning
 • Fordi du vil bo centralt ud til floden

Godt at vide om Archibald at the Charles Bridge

Eventuel turistskat betales på stedet
Selv om du bor i et roligt område, bor du alligevel i centrum af Prag, så du skal være indstillet på et vist lydniveau. 

 

 

Læs mere om Archibald at the Charles Bridge

Officiel kategori

Hideaways' kategori

Nyhed
1523 anmeldelser

Faciliteter

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
se alle

Kort og afstande

 • Old Town Square (den gamle bydel), Staromestske Namesti - ca. 1 km 
  Hvor du inden for 500 m også kan besøge: 
  - Tycho Brahes grav ved Tyn-katedralen 
  - Prags astronomiske ur 
  - Josefov, den jødiske bydel 
  - Den eksklusive shoppinggade, Parížská
  - Karlsbroen 
 • "Mini-Eiffeltårnet" ved Petrin-højen - ca. 1 km
 • Prags slot, Pražský Hrad - ca. 1 km
 • Prags ZOO - ca. 7 km
 • Prag Lufthavn (Václav Havel Airport Prague) - ca. 13 km

Værelser

På Hotel Archibald at the Charles Bridge er der i alt 39 værelser i forskellige størrelser og kategorier. Alle er pænt men enkelt indrettet i en klassisk og traditionel stil. Nogle værelser ligger på øverste etage og har skrå vægge og vinduer, ligesom nogen har synlige bjælker, andre har udsigt mod pladsen og nogen mod floden. De nyeste værelser ligger i haven, og har derfor også et lille udendørs siddeområde. Alle har som minimum aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks, kaffe- og tefaciliteter samt badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Archibald at the Charles Bridge:

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Na Kampe,15
11800 Prag 1

Koordinater

Latitude: 50.0859
Longitude: 14.4085

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.