Den majestætiske og smukke 1700-tals bygning, som i dag rummer det moderne og smagfuldt indrettede hotel Barcelo Old Town Praha vidner om, at vi befinder os i hjertet af Prag. Her forenes bindingsværk og andre historiske indslag med en topmoderne indretning på bedste vis. Det er let at føle sig hjemme, og jeg tror, at du lige som jeg, kommer til at sætte pris på dette dejlige hotel. 

Marcus Stoltz
Besøgt af
Marcus Stoltz

Jeg har besøgt adskillige hovedstæder i Europa, boet på gode og velplacerede hoteller, men få har imponeret mig så meget som Barcelo Old Town Praha. Måske havde jeg ikke så store forventninger hverken til byen eller hotellet, men en ting er sikker, begge dele fik mig til at smile bredt, og der er ingen tvivl om, at jeg skal tilbage til både Prag og hotellet. 

Moderne boutiquehotel i historiske rammer

Grunden til min store kærlighed til netop dette hotel, er uden tvivl den harmoniske kombination af gammelt og nyt. Det 4-stjernede Barcelo Old Town ligger, som navnet antyder, i Prags historiske centrum, og er indrettet i en gammel bygning, men det er samtidig et topmoderne og dejligt hotel med alle de faciliteter du kan ønske dig på en storbyferie. Det er let at bevæge sig rundt i Prags smukke centrum, og du kan nå alle seværdigheder til fods. Lige i nærheden ligger byens gamle, smukke torv med flere restauranter, udendørs serveringssteder og sidst, men ikke mindst den seværdige Týnkirke og det astronomiske ur. Fortsætter du din tur gennem den gamle by, kommer du ned til floden og den berømte Karlsbro. 

Gode faciliteter og en god restaurant

I den lyse og indbydende reception med tilhørende lobby står hotelpersonalet klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Der er wi-fi, elevator, roomservice, udlejning af cykler og du kan også få hjælp til at bestille bord på byens mange restauranter. Ankommer du i bil, er der en garage tæt på hotellet (mod tillæg), men er du i Prag på en klassisk weekendtur, kan du nemt klare dig med offentlig transport, transfer eller taxa de ca. 16 km der er fra lufthavnen. Ud over den store og velsmagende morgenmadsbuffet kan du også nyde en god middag på hotellet. Restauranten Bohemica Old Town, som ledes af chefkokken Jaroslav Korint, serverer veltillavede tjekkiske retter. Derudover er der en café og en bar, så du kan stille tørsten efter en lang dag med spændende oplevelser. Det er værd at notere, at hotellet har gode businessfaciliteter, hvis du er i Prag på arbejde. 

Derfor skal du vælge Barcelo Old Town Praha

 • Hvis du vil bo midt i Prags historiske centrum
 • Fordi du sætter pris på et godt og moderne hotel
 • Hvis du vil kune gå til alle seværdigheder
 • Fordi du er på parferie
 • Hvis du sætter pris på personlig service

Godt at vide om Barcelo Old Town Praha

Ankommer du tidligt eller rejser sent, tilbyder hotellet bagageopbevaring.
Hotellet har gode konferencefaciliteter og lokker en del forretningsrejsende.
Værelserne er rummelige og familieværelserne har plads til to voksne og to børn. 
Hvis du skal rejse tidligt, tilbyder hotellet take-away morgenmad.

Læs mere om Barcelo Old Town Praha

Officiel kategori

Hideaways' kategori

Nyhed
1896 anmeldelser

Faciliteter

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
se alle

Kort og afstande

 • Old Town Square (den gamle bydel), Staromestske Namesti - ca. 300 m 
  Hvor du inden for 500 m også kan besøge: 
  - Tycho Brahes grav ved Tyn-katedralen 
  - Prags astronomiske ur 
  - Josefov, den jødiske bydel 
  - Den eksklusive shoppinggade, Parížská
  - Karlsbroen 
 • "Mini-Eiffeltårnet" ved Petrin-højen - ca. 3 km
 • Prags slot, Pražský Hrad - ca. 2 km
 • Prags ZOO - ca. 6 km
 • Prag Lufthavn (Václav Havel Airport Prague) - ca. 16 km

Værelser

Der er i alt 62 værelser på hotellet, som er fordelt på dobbeltværelser, familieværelser og forskellige suiter. Alle værelser er forskellige, og det skyldes især den gamle bygnings charme og indretning. Værelserne er både rummelige, smagfulde og komfortable. Dejlige farver, parketgulv og designmøbler er rammen om dit ophold. Gratis wi-fi, kaffemaskine og satellit TV er standard i værelserne, hvor der også er aircondition, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser/badekar og hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Barcelo Old Town Praha:

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Celetna,29
11000 Praga

Koordinater

Latitude: 50.0874
Longitude: 14.4261

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.