Hvis du foretrækker at bo lige midt i smørhullet, næste gang turen går til Prag, så du kan vælge og vrage mellem alle byens mange tilbud, både hvad angår butikker, restauranter, caféer og seværdigheder, så er det klassiske Hotel Rott et rigtig godt valg. 

Charlotte Høiberg
Udvalgt af
Charlotte Høiberg

"Hist hvor vejen slår en bugt.." ja, sådan kunne jeg godt vælge at indlede beskrivelsen af det historiske Hotel Rott. Hotellet ligger i en sidegade midt i Prags bankende hjerte, og selve bygningen stammer oprindeligt helt tilbage fra 1250, så hvis vægge kunne tale... Lige rundt om hjørnet finder du den centrale torveplads med rådhustårnet, hvor du bl.a. kan opleve det legendariske, astronomiske ur. Her samles hundredvis af turister, hver gang klokken slår hel, for så begynder der nemlig et helt lille, mekanisk skuespil. Det består af 12 apostle, som kommer frem én efter én og hilser på forsamlingen. Det er dog ikke den eneste underholdning, som du vil blive trakteret med, men resten synes jeg, du selv skal tage til Prag for at opleve, hvis ikke du allerede har været der. 

Bo midt i smørhullet

Hotel Rott ligger i Prags mest populære bydel, Stare Mestro, og hvis du ikke fortaber dig i de mange spændende småbutikker undervejs, kan du rent faktisk gå til Karlsbroen på under 5 minutter. Men fristelserne er mange, heldigvis, og skulle jeg komme med en enkelt anbefaling, som du måske ikke lige selv har tænkt på, så skulle det nok være den spændende, jødiske kirkegård, som du kan gå til på et par minutter. Hotellet hører til blandt de traditionelle, både hvad angår indretning og service. Derfor har du også mulighed for at nyde din middag i hotellets restaurant, hvis ikke du foretrækker at spise på et af de mange alternativer i det hyggelige lokalområde, som summer af liv døgnet rundt. 

Derfor skal du vælge Hotel Rott

 • Du vil bo på et klassisk, ældre hotel
 • Du vil bo lige midt i smørhullet
 • Du vil bo på et hotel med restaurant
 • Du sætter pris på et hotel med en god atmosfære
 • Du kan spise sen morgenmad indtil kl. 11

Godt at vide om Hotel Rott

Eventuel turistskat betales på stedet.
Du bor midt i det historiske centrum, så derfor skal du være indstillet på et vist støjniveau. 

Læs mere om Hotel Rott

Officiel kategori

Hideaways' kategori

Nyhed
1872 anmeldelser

Faciliteter

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
se alle

Kort og afstande

 • Old Town Square (den gamle bydel), Staromestske Namesti - ca. 150 m 
  Hvor du inden for 500 m også kan besøge: 
  - Tycho Brahes grav ved Tyn-katedralen 
  - Prags astronomiske ur 
  - Josefov, den jødiske bydel 
  - Den eksklusive shoppinggade, Parížská
  - Karlsbroen 
 • "Mini-Eiffeltårnet" ved Petrin-højen - ca. 2 km
 • Prags slot, Pražský Hrad - ca. 1 km
 • Prags ZOO - ca. 7 km
 • Prag Lufthavn (Václav Havel Airport Prague) - ca. 14 km

Værelser

På Hotel Rott er der i alt 82 pænt, men enkelt indrettede værelser i forskellige størrelser og kategorier, bl.a. findes der familieværelser for op til 4 personer. Alle værelser har som minimum aircondition, satellit TV, wi-fi, kaffe- og tefaciliteter, minibar, værdiboks samt badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer. Nogle af værelserne på øverste etage har skrå vægge og ovenlysvinduer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel Rott:

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Male Namesti,4/138
11000 Prag

Koordinater

Latitude: 50.0869
Longitude: 14.4193

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.