Det kan måske lyde som et kliche at kalde et hotel for en oase, men El Vino Hotel & Suites ligger vitterligt som en grøn oase midt i Bodrum. Blomster, buske og krukker i massevis, en pool bygget i sten, der bare indbyder til en dukkert og en tagterrasse med en "ondt-i-øjnene"-fantastisk udsigt. El Vino ligger ikke langt fra de fineste restauranter og den bedste shopping, hvis du da overhovedet har lyst til at forlade hotellet!

Marie Kaalund Winther
Besøgt af
Marie Kaalund Winther

Jeg parkerer bilen et kort stykke fra El Vino. Gaden er spærret af, for der er bryllup i nabohuset. Ifølge traditionen varer et bryllup i Bodrum 3 dage og det er en fest af imponerende dimensioner. Jeg passerer et hav af hvide plasticmøbler og glade, spisende gæster, mens jeg med en kraftanstrengelse kæmper mig de 100 meter hen til hotelindgangen mellem de festglade gæster og bliver modtaget på El Vino.

Åh, det er godt det her!

Jeg får med det samme en yderst behagelig følelse. Det er lidt ligesom at komme ind i en anden verden, fra det kaosagtige, sprælske bryllup på gaden til en fredfyldt og hyggelig... ja, oase. Turen op ad den smalle stentrappe sætter ligesom stemningen for hele hotellet. Jeg kommer op til et af de fineste poolområder, jeg længe har set. De mange hyggekroge, solsenge i træ, en hyggelig poolbar, der minder om en græsk taverna, en jacuzzi... ja det er svært at beskrive med ord, så jeg tror jeg vil lade billederne tale her. I øvrigt dejligt at se en swimmingpool bygget i sten, som giver et mere naturligt grønt skær i vandet, frem for den lidt kunstige klorblå farve.

Rustik charme, udsigt... og hygge

Turen videre rundt på El Vino bliver bedre og bedre. Op ad små stier og trapper kommer jeg til tagterrassen, hvor der både er en inden- og udendørs restaurant, altså det er samme restaurant, men man kan sidde både inde og ude, og jeg ved godt, hvad jeg ville foretrække, for her er en himmelsk udsigt over centrum af Bodrum, slottet og de mange både i den lille bugt - wow! Du kan selvfølgelig også se udsigten indefra, men det giver bare ikke helt samme oplevelse. I restauranten bliver der serveret lækre regionale retter, og du kan smage El Vinos egen lokalproducerede vin. Og så troede jeg lige at det var det - fin tagterrasse, lad mig nu se nogle værelser, men nej, der er mere endnu. Videre ad endnu en lille sti og op ad en lille stentrappe kommer jeg til endnu et plateau. Her er en lille swimmingpool med to cabana'er for enden, og små hyggelige hyggehjørner midt i alt det grønne og med den fantastiske udsigt (igen må jeg henvise til billederne). Her kan du i øvrigt også nyde din morgenmad.. jo tak!

Værelserne skuffer heller ikke. De har alle en mindre balkon, terrasse eller fransk altan, og de er smagfuldt indrettet og følger den rustikke og hyggelige stemning, som El Vino oser af, med stenmure og lækre materialer - OG - rigtige dyner. Overalt på hotellet er der tænkt over detaljer og materialer, og det giver et eksklusivt og samtidig afslappet udtryk. det er bare helt igennem lækkert, for at sige det ligeud. Nok har El Vino officielt kun tre stjerner, men i min verden får dette lille hotel fem store stjerner.

Godt at vide om El Vino Hotel & Suites

Du behøver ingen bil, når du bor på El Vino midt i Bodrum, men i det tilfælde af, at du har lejet en bil (hvilket kan anbefales - baglandet er mindst ligeså smukt og spændende som kysten), er der gratis parkering på gaden foran hotellet, - altså på nær når naboen holder bryllup :)

Som du måske kan fornemme, er der mange trapper og niveau-forskelle på El Vino, og der er ingen elevatorer, noget som gangbesværede skal have med i tankerne.

Der er gratis wi-fi på hele hotellet.

I restauranten serveres den lokalproducerede vin, og hvis du har lyst til at smage mere, kan en vinsmagning arrangeres.

Læs mere om El vino Hotel & Suites

Officiel kategori

Hideaways' kategori

1070 anmeldelser

Faciliteter

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
se alle

Kort og afstande

 • St. Peterborgen - ca. 1,5 km
 • Kaninøen - ca. 24 km
 • Myndos porten (Gümüslük) - ca. 4 km
 • Dedeman Aquapark i Ortakent - ca. 8 km
 • Pamukkale - ca. 247 km
 • Ephesus - ca. 174 km

Værelser

El Vino er et mindre hotel med kun 31 værelser fordelt i tre forskellige kategorier, standardværelse, komfortværelse og suite. Værelserne er indrettet i en rustik og charmerende stil med trægulve, rå stenvægge og lækre materialer.

Standardværelserne på 20-25 m2 har en balkon eller fransk altan med havudsigt eller udsigt til haven. Komfortværelserne er lidt større og har et kitchenette og en lille terrasse med udsigt til haven. Suiterne er selvsagt de største og har en separat stue. De har ligeledes balkon eller terrasse med udsigt til haven.

Bemærk, at hvis du gerne vil kunne sidde ude på en privat balkon eller terrasse, skal du gå efter værelserne med egen terrasse, da balkonerne er ret små. Og du skal ikke være ked af, at der ikke er havudsigt fra terrasserne, for det er mindst lige så hyggeligt at sidde midt i den grønne oase. Desuden er det nemt at finde en afsides lille hyggekrog, enten i haven eller på tagterrassen, og så endda med dejlige bløde møbler... - måske behøver man slet ikke en balkon.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på El vino Hotel & Suites:

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Umurca mah Pamili sok
48000 Bodrum

Koordinater

Latitude: 37.0398
Longitude: 27.4387

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.