Langtidsrejser til Istanbul

Istanbul bør stå højt på din liste over drømmerejsemål. En historie som går flere tusinde år tilbage, og et unik miks af kulturer gør Istanbul ideel til en langtidsferie, hvor du har tiden til at fordybe dig i de mange fantastiske seværdigheder.

En rejse til to verdensdele

Istanbuls placering med ét ben i Europa og ét ben i Asien har skabt en unik storby, hvor der venter dig en rejseoplevelse ud over det sædvanlige. Gør gode køb og nyd stemningen i Den store Basar, gå på opdagelse i Topkapi Paladset, lad dig imponere af udsmykningen i Hagia Sophia og slap af i et traditionelt tyrkisk bad (hamam). Mulighederne er mange, og du vil bestemt ikke få svært ved at fylde din langtidsferie med masser af spændende oplevelser. Udover de mange smukke moskéer, paladser og markeder er en langtidsferie i Istanbul også din chance for at gå på opdagelse i det lækre tyrkiske køkken, som er præget af fantastisk variation, der vidner om byens placering midt mellem øst og vest. Tag eventuelt også en tur forbi den egyptiske basar for at købe eksotiske krydderier og turkish delight, der vil minde dig om ferien i Istanbul.

Billigere på en langtidsferie

En langtidsferie i Istanbul er ikke blot en chance for komme rigtigt under huden på den fantastiske by, men også for at rejse til en ekstra god pris. Det skyldes, at du ved ophold på tre eller flere uger på samme hotel ofte tilbydes rabat. Denne rabat går naturligvis direkte til dig, når du rejser med Hideaways til Istanbul. Hvis du ønsker det, er en langtidsferie dog også en mulighed for at bo på flere forskellige hoteller og på den måde få lejlighed til at opleve forskellige dele af Istanbul. Se alle Hideaways' rejser med fly og hotel til Istanbul, eller kontakt os for yderligere information og få tilsendt et tilbud på en langtidsferie tilpasset dine ønsker.

>> Læs mere om langtidsrejser

Læs mere

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér