Prestige Hotel Budapest, navnet siger en hel del, og her bydes du på en varm atmosfære og tidløs elegance, foruden stor gæstfrihed. Hotellet ligger i en bygning fra det tidlige 1900-tal, som Jozsef Hild, en af landets mest kreative arkitekter i neoklassisk stil, har sat sit præg på. Foruden de skønne omgivelser og den fantastiske atrium lobby, du befinder dig i, kan du desuden spise godt. Hotellet har nemlig en Michelinrestaurant, som vil glæde dine smagsløg.

Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Prestige Hotel Budapest har en god beliggenhed nord for indre by, som passer dig, som gerne vil bo tæt på både den berømte kædebro og floden Donau. Hotellet ligger på sidegaden Vigýazó Ferenc utca, hvilket betyder en lidt roligere beliggenhed, på trods af nærheden til Antall József og floden. Til Szent István Bazilika er der blot 450 meter, og til slotshøjen og Budaslottet er der cirka 1,5 kilometer. I området findes et godt udvalg af restauranter, trattoriaer, caféer m.m. Når du er godt tilbage efter en begivenhedsrig dag, kan du besøge hotellets jacuzzi og sauna eller svede igennem i motionsrummet. 

Elegance og gastronomi går hånd i hånd

Sådan beskriver de sig selv, når hotellets restaurant kommer på tale. Men Costes Downtown har faktisk modtaget den prestigefyldte Michelinstjerne og er dermed landets femte Michelinrestaurant. Køkkenchefen hedder Tiago Sabarigo, og i sit køkken har han selskab af Miguel Rocha Vieria, en kendt portugisisk kok. Omgivelserne er imødekommende og skal give dig en "bistrofølelse", hvilket står i fin kontrast til den udsøgte mad. Her serveres også en morgenmad udover det sædvanlige samt frokost. Når du har lyst til at spise udenfor hotellet, har du flere spisesteder med at varieret udbud at vælge i mellem indenfort kort gåafstand.

Derfor skal du vælge Prestige Hotel Budapest

 • Restauranten, som en en oplevelse i sig selv
 • Den varme atmosfære og de elegante omgivelser
 • Beliggenheden nær flere seværdigheder og Donau
 • Det opmærksomme personale
 • De komfortable værelser

Godt at vide om Prestige Hotel Budapest

Eftersom restauranten er meget populær og åben for offentligheden, bør du booke bord i god tid. Morgenmad serveres mellem kl. 06.30-10.30, og der findes tre forskellige varianter at vælge imellem. Er morgenmaden inkluderet i prisen, er der tale om continental breakfast. Derudover er der udvidet continental samt á la carte mod tillæg. Parkering i underjordisk parkeringskælder mod betaling.

Læs mere om Prestige Hotel Budapest

Officiel kategori

Hideaways' kategori

2575 anmeldelser

Faciliteter

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
Se alle

Kort og afstande

 • Budapest zoologisk og botanisk have - ca. 3 km 
 • Hængebro over Donaufloden, Kædebroen - ca. 550 m 
 • Fiskerbastionen, et udkigspunkt der er lige så flot som udsigten - ca. 1 km 
 • Margaret-øen der ligger midt på Donau - ca. 3 km 
 • En af de største Spa bade i Europa, Széchenyi-badet - ca. 4 km 
 • Hosök tere - Heltepladsen, mindegraven for Ungarns døde helte - ca. 3 km 
 • Budapest Lufthavn (Budapest Ferihegy) - ca. 22 km   

Værelser

De 85 værelser er imødekommende indrettet med komfort. Udsigten kan variere mod indergården eller gaden. Her findes faciliteter som minibar, safetyboks, telefon, A/C, Nespressomaskine samt elkedel, LCD-TV og badeværelse med brus/badekar, hårtørrer, badekåbe og badetøfler. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Prestige Hotel Budapest:

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Vigyazo Ferenc Utca,5
1051 Budapest

Koordinater

Latitude: 47.5011
Longitude: 19.0485

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

 

 

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.