Rejser til Florida

Florida er et perfekt mål for en familieferie i USA. I Orlando kan I for eksempel glæde jer til sjove dage i forlystelsesparker af absolut verdensklasse såsom Disney World og Universal Studios, men også gode muligheder for at shoppe i de såkaldte outlet malls. Længere mod syd venter der er enestående naturoplevelser i The Everglades, hvor I har chancen for at se alligatorer i deres rette element.

Florida er dog naturligvis meget mere end forlystelsesparker. Her kan I både tage på shopping og nyde godt af mærkevarer til en brøkdel af priserne, samt få store naturoplevelser i Everglades National Park, der er berømt for sine alligatorer.Florida er på mange måder et perfekt feriemål med noget for rejsende i alle aldre. Der er for eksempel masser af muligheder for at nyde strandlivet ved den brede Miami Beach eller de fine børnevenlige strande. Dertil kommer naturligvis et væld af muligheder for at besøge spændende attraktioner og seværdigheder i løbet af ferien, hvor I har rådighed over egen lejebil og derfor kan tage på eventyr i jeres helt eget tempo. 

Velkommen til USA med Hideaways, vi er specialister i rejser til Florida hvor du bor på håndplukkede hoteller i din ferie. Bestil din rejse til Florida som en samlet pakke inkl. hotelophold, flyrejse, lejebil eller transfer. Vil du hellere selv arrangere rejsen til USA kan du selvfølgelig også blot booke dit hotel igennem Hideaways.

 

Læs mere om Florida

Seværdigheder

De endeløse strande og solen, der skinner året rundt, er Floridas største attraktion, men vil i ud op pålevelser i ferien er her et par bud på seværdigheder.

Orlando

For nysgerrige børn (og voksne) er det næsten et must at lave en omvej på vejen til Orlando for at besøge det imponerende Kennedy Space Center, hvor I blandt meget andet kan komme tæt på den pensionerede rumfærge Atlantis.

Orlando, verdens største legeplads, er perfekt for hele familien og her står der forlystelsesparker på programmet. Minimum et par af Disneyworlds 4 temaparker: Magic Kingdom, Animal Kingdom, Hollywood Studios og Epcot skal naturligvis besøges og det same skal Universal Studios og Seaworld. Der er et par gode outlets i Orlando, så shopping bør også indgå i programmet.

Miami

I Miami lokker South Beach med de smukke art deco-bygninger i fine pastelfarver. Her er udbuddet af restauranter, trendy caféer, natklubber og barer overvældende, så der er ingen risiko for, at man kommer til at kede sig. Giv dig tid til en tur til Little Havana, hvor cubanske indvandrere i stort tal har slået sig ned. Tag også til Coral Gables med de smukke huse, lækre restauranter og indbydende butikker og til Coconut Grove, der blandt andet er kendt for sine fine kunstgallerier .

Lej en bil og begiv dig på opdagelse i Florida. Kører man langs Atlanterhavskysten kommer man nord for Miami først til Fort Lauderdale, der på grund af byens mange kanaler kaldes Amerikas Venedig. Herefter følger det fashionable Palm Beach og Cape Canaveral, hvor rumfærgerne afsendes fra. Længere mod nord ligger en lille perle, byen St. Augustine, der blev grundlagt af spanierne i 1565 og dermed er en af USA's ældste byer. Her er en utrolig hyggelig, gammel bymidte, der er fint bevaret.

Floridas skønne kyst

En helt vidunderlig kyststrækning finder man på vestkysten af Florida ud til den Mexicanske Golf. Her er vidunderlige hvide strande og et hav, der med en gennemsnitstemperatur på omkring 25 grader bare indbyder til en dukkert. Hyggelige badebyer ligger som perler på en snor fra det afslappede St. Pete Beach ved Tampa-bugten over Sarasota, Fort Myers og ned til det fashionable Naples. Her kan man sejle, bade, fiske, tage på udflugt i mangroven i kano og blandt andet se manatees, skildpadder og masser af fugle. Delfinerne boltrer sig i havet og pelikanerne styrtdykker efter fisk. Noget helt specielt er også de betagende solnedgange, som folk valfarter til stranden for at se.

Naturoplevelser 

Nede på sydspidsen af Florida ligger den store nationalpark, Everglades, med en enestående flora og fauna. Her er den store attraktion er alligatorerne, som man får på nært hold på en tur med airboat.

Key West

Turen ned til Key West er en fantastisk oplevelse. Den går fra den sydøstlige spids af Florida ud over en masse øer, der ligger som perler på en snor forbundet af 42 broer. Selve Key West er blot 7 km lang og 3½ km bred, så den er nem at opleve på cykel – de kan lejes overalt. Nyd den afslappede atmosfære, kig lidt på butikkerne i byens hyggelige gader, kig indenfor på Hemingways stamværtshus og besøg den berømte forfatters hus. Om aftenen nydes solnedgangen på Mallory Square.

Verdens største Legoland

Legoland Florida ligger i Winter Haven ca. 45 minutters kørsel fra Orlando. Et område som i forvejen har er et rigt udbud af store forlystelsesparker som f.eks. Disneyworld, Seaworld og Harry Potter World, der hvert år besøges af millioner af turister. Legoland i Florida breder sig over mere end 600.000 kvadratmeter med mere end 50 forlystelser i 10 tematiserede områder. 

Legoland Florida er unik

Trods de mange konkurrenter byder Legoland, ifølge folkene bag, på en unik interaktiv oplevelse for børnene, som man ikke finder de andre steder.

Som i de andre Legoland-parker er det Lego-klodsen, der er parkens naturlige omdrejningspunkt. Men parken i Florida har derudover som det eneste Legoland blandt andet en sø, hvor der afholdes vandskishows.

Rejsen til Florida

De 2 største lufthavne er Miami International Airport og Orlando International Airport – begge beflyves af mange af de store europæiske luftfartsselskaber og af en lang række amerikanske. Du kan i skrivende stund bla. også flyve direkte til Florida med Norwegian.

Læs mere

Rejsemål i Florida

Fort Lauderdale

Oplev Fort Lauderdales spektakulære sandstrande, men den smukke promenade og udforsk en destination der er leveringsdygtig i betagende hoteller, en facinerende kunstscene, verdensklasses restauranter og gode shoppingmuligheder.

Rejser til Fort Lauderdale

Miami

I Miami vender dig masser af spændende oplevelser, South Beach's pulserende natteliv, Art Deco distriktets pastelfarvede bygninger eller den cubanske atmosfære i Little Havanna. Desuden er der fantastiske strande og endeløse shoppingmuligheder.

Rejser til Miami

Orlando

Orlando betagnes ofte som "The Theme park capital of the world" og med Disney World, Universal Studios og SeaWorld som de primære parker så forstår man godt hvorfor, her er noget for hele familien da området også har meget andet at fylde dagene med.

Rejser til Orlando

Populært i Florida

USA, Florida, Miami
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 2 km
  • Pool
USA, Florida, Miami
  • Nærmeste lufthavn: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool
USA, Florida, Miami
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Pool

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller

Filtrér