Gild Hall A Thomson Hotel ligger nogle få blokke fra Wall Street og byens levende finansdistrikt, men også med behagelig afstand til flere, interessante områder. Efter en kort spadseretur når du frem til den dynamiske Greenwich Village (som forøvrigt er mit personlige favoritområde i byen), det farverige Little Italy, livlige Chinatown og det bohemeagtige SoHo. Du kan let nå alle New Yorks andre attraktioner med den nærliggende metro. 

Louise Laurenius
Udvalgt af
Louise Laurenius

At bo midt i New Yorks finansielle kvarter er måske ikke det første, du tænker på, når du skal bestille rejsen til "The Big Apple", men det var det samme, de fleste tænkte om The Meatpacking District for blot nogle år siden, og det kvarter har siden udviklet sig til at blive et af de mest hippe områder i byen. Gild Hall ligger i hjertet af det sydlige Manhatten. Prøv at forestille dig en typisk hytte i Aspen med skindmøbler, smukt træ og kobberdetaljer. Flyt nu den hygge fra Aspen og placer den i en sidegade til Wall Street, så har du Gild Hall i en nøddeskal. Alle detaljer er gennemtænkt, lige fra det specialdesignede sengetøj og sengegavlene i læder til den friske duft i receptionen og de lysende flasker i baren. Det her er hotellet, som du skal vælge, hvis du er på jagt efter mere end blot en seng at sove i.  

En bid af Toscana i New York

Nu er der jo ikke ligefrem mangel på valgmuligheder, når det gælder om at få noget godt at spise og drikke i byen, som aldrig sover. Er du en foodie, kommer du til at elske at gå på opdagelse i New Yorks gastronomiske verden - her er der lige så mange køkkener som etniciteter, og du finder helt garanteret noget, som passer til din smag. Prøv den typiske New York-pizza (et stort, trekantet stykke, som ingen italienere ville godkende, men som virkelig kan mætte en sulten turist), eller hvorfor ikke udvælge nogle af byens bedste hamburgerbarer og dedikere en dag til en burger tour. Det gjorde jeg selv, sidst jeg var i New York, og det blev en absolut mindeværdig dag for en burger-pige som mig. 

Men hvis du er træt efter en hel dag med sightseeing, behøver du faktisk ikke at forlade hotellet for at nyde en god middag. Gild Hall huser nemlig restauranten, Felice Ristorante, som fører dig direkte til det varme og rustikke Toscana. Her kan du nyde en traditionel bruschetta, gode oste og charcuteri og så naturligvis gode pastaretter. På øverste etage finder du baren La Soffitta, som byder på en vinliste med over 100 forskellige mærker og en næsten lige så lang liste med raffinerede cocktails. 

Opdag en anden side af New York

De fleste rejsende, som besøger New York for første gang, plejer at tilbringe meget tid rundt om Times Square, Empire State Building og Central Park - og det er der absolut ikke noget i vejen med, for de er jo blevet nogle af byens mest kendte attraktioner. Men hvis du vil lære New York rigtigt at kende og ikke bare omgive dig med tusindvis af andre turister, så er det en god idé at opsøge andre kvarterer, og det har du gode muligheder for, når du bor på Gild Hall. Med udgangspunkt i det finansielle distrikt (eller FiDi, som det også kaldes), er du tæt på både Greenwich Village, Tribeca, East Village, Battery Park og Brooklyn Bridge (og dermed også Brooklyn). Så udnyt muligheden og oplev en helt anden side af denne magiske og mangefacetterede by. 

Derfor skal du vælge Gild Hall

 • Fordi du vil have en unik hoteloplevelse
 • Fordi du gerne vil se en ny side af New York
 • Fordi god og personlig service er vigtig for dig
 • Fordi du vil bo på et boutiquehotel, hvor der er tænkt på de mindste detaljer
 • Fordi du gerne vil have restaurant og en hyggelig loungebar på hotellet
 • Fordi du vil være tæt på det sydlige Manhattans seværdigheder

Godt at vide om Gild Hall

Gild Hall ligger som sagt i Financial District, som ikke (endnu) er et af New Yorks mest turistede områder. Derfor skal du være indstillet på at skulle tage metro for at komme til byens mest kendte seværdigheder. New York er en by, som aldrig sover, så det kan ikke lade sig gøre at lukke alle byens lys og lyde helt ude, og derfor skal du være indstillet på et vist støjniveau. 

Læs mere om Gild Hall A Thompson Hotel

Officiel kategori

Hideaways' kategori

Nyhed
2131 anmeldelser

Faciliteter

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
se alle

Kort og afstande

 • Central Park - ca. 7 km 
 • Times Square - ca. 6 km 
 • Metropolitan Museum of Art (The Met) - ca. 9 km 
 • Museum of Modern Art (MoMA) - ca. 7 km
 • Empire State Building - ca. 5 km 
 • One World Trade Center - ca. 1 km
 • Brooklyn Bridge - ca. 1 km
 • Madison Square Garden - ca. 5 km 
 • Central Park ZOO - ca. 8 km
 • Rockefeller Center - ca. 7 km
 • 5th Avenue - ca. 3 km 
 • John F. Kennedy International Airport (JFK) - ca. 42 km    
 • Newark Liberty International Airport (EWR) - ca. 25 km
 • LaGuardia (LGA) - ca. 24 km 

Værelser

Gild Hall har i alt 126 værelser og suiter, som alle er indrettet i en stil, som blander New Yorks jern og guld med Aspens læder og eksklusive materialer. Værelserne har telefon, TV, aircondition, værdiboks (mod tillæg), wi-fi, strygefaciliteter samt badeværelse med badekar eller bruser og hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Gild Hall A Thompson Hotel:

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

15 Gold Street
10028 New York

Koordinater

Latitude: 40.7079
Longitude: -74.0072

Sådan kan du rejse

Hos Hideaways vil vi give dig som gæst den størst mulige fleksibilitet, og derfor kan du bestille pakkerejser med valgfri afrejsedato, afrejselufthavn og rejselængde. Du kan som nævnt også vælge kun at bestille hotel, hvis du selv vil arrangere din rejse.

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil. Information om kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i step 2 i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Hideaways’ blog.