Rejser til Wales

Wales er en del af Storbritannien, man landet har en særegen kultur, som er meget forskellig fra resten af kongeriget. Udover de mange kultur- og historiske seværdigheder kommer rejsende fra hele verden også til Wales for at opleve de smukke landskaber og unikke nationalparker.

Trods et nært bånd med resten af Storbritannien er Wales officielt to-sproget, hvor engelsk og walisisk har lige status. Det walisiske sprog, som er et keltisk sprog, tales af mere end 20 procent af landets befolkning, specielt i de landlige områder.

Wales er et af flere nye rejsemål du snart kan rejse til med Hideaways Rejser. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked når vi åber op for salget af rejser til Wales.

Ferier i Wales

Vil du holde ferie i Storbritannien, er Wales et ideelt rejsemål for flere forskellige rejsetyper. Wales er velegnet til familieferier, men også til aktive ferier, hvor der for eksempel står vandring, lystfiskeri eller klatring på programmet.

På en familieferie kan I blandt andet udforske nogle af de 600 imponerende borge, som ligger rundt om i Wales. Besøg for eksempel Caerphilly Castle, som er det største middelalderslot i Wales og det næststørste i hele Storbritannien efter Windsor Castle.

Rejsemål

Cardiff

Besøg den smukke by Cardiff og bliv revet med på den eventyrlig keltiske stemning. Gå ned igennem de gamle gader, oplev borge eller fantastiske sportsbegivenheder. Besøg St. Fagans national museum og oplev livet i middelalderen.

Rejsen til Wales

Det er heldigvis nemt at rejse til Wales, som kan nås med blot nogle få timers kørsel fra engelske storbyer som Manchester, Liverpool og London, hvortil der fra Danmark især er mange flyforbindelser til London.

Turistinformation

Storbritannien er meget mere end England og Skotland. Wales har også meget at byde turister.  Læs mere om Wales hos det officielle turistkontor, de hjælper gerne med gode tips og råd til din rejse. 

Hos Wales' turistbureau finder du bl.a. artikler om Wales' mere end 200 golfbaner og beskrivelser af vandreruter. Desuden har turistbureauet også en række praktiske informationer om at rejse i Wales. Du finder også oplysninger om forskellige aktuelle begivenheder og nyheder i Wales.

Læs mere om Wales

Valgfri afrejsedato og rejselængde på alle hoteller